krvavec smučanje
Jaz grem vedno med tednom, ko ni prevelike gužve, ne vem, kako je med vikendom. Ja, seveda, v ceno je všteta gondola. Snega je dovolj, so pa vsaj prejšnji teden malo šparali in niso zratrakirali, tako je bilo sredi dopoldneva že kar polno kupov. Če bi zratrakirali in bi vse žičnice delovale, bi bilo idealno. Za 4 ure smučanja je čisto fajn.
bistvene ne pokaže, 02.02.2023 ob 09:05
Kup kamer je. Ne najdem /ali je ni/ tiste spodaj pred gondolo, kjer se vidi koliko km je vrste.
Imaš prav, spodaj je ni. To se oceni iz tega kje se parkira tisti trenutek ko prideš, od doma se pa ne da.
Zaradi gneče in dolge vrste pred gondolo se je tudi že zgodilo, da sem obrnil nazaj domov. Imaš pa možnost da se odpelješ gor, parkiraš na Jezercih in se sprehodiš tistih 15 min do prve sedežnice.
Sem skoraj vsak dan na Krvavcu. Gužve je med tedno celo več kot za vikend, ker jih ima večina sezonske karte (Pon.-Pet.). Ampak se vse porazgubi in največ se čaka na 6-sedi max 3 minute.
Spodaj tudi ni več neke gneče, ti pa ne priporočam vožnje z avtom do gor, ker je od Jezerc naprej cesta, ki zahteva verige.
Na splošno je vsako leto manj smučarjev…
Za otroke je čisto okej, je pa KG precej boljša kar se tiče tega..na Krvavcu morajo imeti vsaj osnovno znanje.
Se mi ne da vozit, potem pa obračat. V gneči spodaj ne bi čakala. Stvar je precej draga.Za naju dva 70 evrov za tistih par ur.Če je še spodaj treba čakat, pešačit, ni vredno tega denarija.Tudi na smučišču je vse zelo drago. Če tako pogledam, 100 evrov je komaj dovolj za pol dneva smučanja.Edini plus je, da je blizu Ljubljane (če si iz Ljubljane in okolice). Na Cerkno je kar nekaj vožnje, je pa , seveda, karta občutno cenejša. Hrana v hotelu res ni dobra.
GOODLIFE, 02.02.2023 ob 10:05
Sem skoraj vsak dan na Krvavcu. Gužve je med tedno celo več kot za vikend, ker jih ima večina sezonske karte (Pon.-Pet.). Ampak se vse porazgubi in največ se čaka na 6-sedi max 3 minute.
Spodaj tudi ni več neke gneče, ti pa ne priporočam vožnje z avtom do gor, ker je od Jezerc naprej cesta, ki zahteva verige.
Na splošno je vsako leto manj smučarjev…
Za otroke je čisto okej, je pa KG precej boljša kar se tiče tega..na Krvavcu morajo imeti vsaj osnovno znanje.
če si vsak dan gor, daj povej, a sploh nič ne ratrakirajo? Jaz sem bila prejšnji petek prav razočarana, samo otroška proga pri krogcih je bila steptana, ostalo pa kucli.
se mi ne da, 02.02.2023 ob 11:24
Se mi ne da vozit, potem pa obračat. V gneči spodaj ne bi čakala. Stvar je precej draga.Za naju dva 70 evrov za tistih par ur.Če je še spodaj treba čakat, pešačit, ni vredno tega denarija.Tudi na smučišču je vse zelo drago. Če tako pogledam, 100 evrov je komaj dovolj za pol dneva smučanja.Edini plus je, da je blizu Ljubljane (če si iz Ljubljane in okolice). Na Cerkno je kar nekaj vožnje, je pa , seveda, karta občutno cenejša. Hrana v hotelu res ni dobra.
Zato ker je lahko drago se maksimizira – greš za cel dan, če le imaš kondicijo. Če je nimaš, si jo pa zgradi prej.
Spodaj načeloma ni treba pešačiti, ker tiste ki parkirajo nižje dol pobirajo ski busi.
Glede hrane pa… itak lahko zapraviš kolikor hočeš, a potrebno ni. Če bi ljudje ki veliko smučajo vsakič hodili še jesti in pit v restavracije, bi bilo res drago. Da se rešiti z nahrbtnikom, termosko čaja in par energijskimi ploščicami ali piškoti ali pa sendviči.
rok-1, 02.02.2023 ob 11:43
Zato ker je lahko drago se maksimizira – greš za cel dan, če le imaš kondicijo. Če je nimaš, si jo pa zgradi prej.
Spodaj načeloma ni treba pešačiti, ker tiste ki parkirajo nižje dol pobirajo ski busi.
Glede hrane pa… itak lahko zapraviš kolikor hočeš, a potrebno ni. Če bi ljudje ki veliko smučajo vsakič hodili še jesti in pit v restavracije, bi bilo res drago. Da se rešiti z nahrbtnikom, termosko čaja in par energijskimi ploščicami ali piškoti ali pa sendviči.
Očitno že dolgo nismo bili. Zadnjič je bilo veliko čakanja spodaj.To nas je veliko krat odvrnilo od smućanja na Krvavcu. Kar se hrane tiče, ni problem.Če greš za cel dan, je skoraj treba pojest nekaj toplega.Če greš le za pol dneva, je čaj in kak s sabo prinešen sendvič o.k. Navadno smo hodili na poldnevno smučanje. Celodnevno pride v poštev na Višarjih, v Nasfeldu in te stvari.
breza20222, 02.02.2023 ob 11:31
če si vsak dan gor, daj povej, a sploh nič ne ratrakirajo? Jaz sem bila prejšnji petek prav razočarana, samo otroška proga pri krogcih je bila steptana, ostalo pa kucli.
Ne ne ratrakirajo. Baje ker je naraven sneg in ga ne mesajo z umetnim, ker je predraga elektrika:/ in ker precej piha vsak dan je bolj kor ne sajba (ampak ni ledeno), kucljev skorajda ni. Je pa sonce, ravno pisem iz sedeznice:))