Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek krvavice

krvavice

Imam zamrznjene krvavice. Jutri bi jih spekla v pečici. Ker jih že dolgo nisem pekla, se ne spomnim ali sem jih takrat že en večer prej ven dala odmrznit al ne. Malo mi pomagajte, jih ve prej odmrznete in koliko časa? A jih date peči kar zamrznjene? Kaj ponudite zraven? Hvala.

Jaz jih dam pečt kar zamrznjene bolj pri nizki temparaturi,kasneje jo povišam.Zraven naredim dušeno zelje

Jaz dam peči zmrznjene, poleg pa imamo vedno praženo kislo zelje in kuhan krompir v kosih ali žgance.

Če imam čas jih čez noč odmrznem.
Če se spomnim tik pred zdajci , jih tudi vseeno še zamrznjene dam v pečico. Pazi samo, da v pečici postopno dviguješ temperaturo. Ne pričet pri 200 st.
Krvavice zmeraj naredim v kombinaciji s kislo repo, pire krompirjem in kuhanim fižolom zabeljenim z ocvirki.

Njamsi, so se mi začele cediti sline. To mi je ena taka fajna kmečka pojedina, da je kaj !

…prej odmrznem.Če pozabim, jih dam v vodo kuhat in jih vmes prešpikam.Toliko, da zavrejo.Potem jih dam v pečico.
Na peki papir.Brez maščobe.

Jaz zavrem vodo, dam notri zmrznjene krvavice, jih pustim dokler ponovno ne zavre, potem pa na 200 v pečico.

Zjutraj jih daj ven, pa bodo do kosila odtajane.

Pečt jih daš v protfan, spodaj daj malo olja ali svinjske masti. Pečeš jih nekje na 160 stopinjah. Zadnjih pet minut dam jaz na 200 stopinj, da je koža hrustljava. Nikoli ne počijo.

Za zraven pa repa ali kislo zelje in krompir skuhan v koščkih.

Jaz jih dam kar zmrznjene v pekač, notri vlijem še dober dcl vode in v pečico na 200 stopinj. So odlične 🙂

Zamrznjene na peki papir.

Tudi jaz – zamrznjene na peki papir in polijem z malo vode, nobene dodatne mascobe, saj je v klobasah.

New Report

Close