Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Krvavitev pri vlečenju kožice

Krvavitev pri vlečenju kožice

Pozdravljeni,

Pediatrinja mi je svetovala da ze od samega zacetka vlečem pocasi dojenckovo kozico, najboljse pri vsakem kopanju. Sedaj ima 4meseca in do danes ob kopanju mi ni uspelo kaj dosti potegnit oz me je blo strah da bi ga poskodovala. Danes se mi je pa zgodilo da sem malo vec potegnila kot ponavadi in je kozica vidno razpokala in je zacelo malo krvavet. Ponavadi nisem delikatna ampak tokrat me je vrglo totalno iz tira da se zdaj hodim gor in dol ko kura brez glave. Dojencek ni zajokal in ni kazal znake bolečin..trenutno sem jaz bolj una ki trpim. Zdaj imam se vecjo temo pred ocmi kajti berem tu na internetu da nevem do katerega leta se to ne dela in da bo sama po svoje sla kozica dol.. ker sem videla kri je logicno da se mora tudi zaceliti in da bo verjetno prislo da hrastice. Zanima me ali je narobe da nisem v tem primeru do konca potegnila kozico dol? Kajti cene bo treba ponoviti vajo in nevem ce si bom upala.. ali ga bo peklo pri lulanju? Kako naj vem da se zadeva ne bo vnela? Zakaj pediatrinje svetujejo vlecenja kozic ze od rojstva a na internetih straneh pise da pustimo zadevo? Kaj je prav in kaj ni? Ali me lahko kdo potolazi da nisem edina da pri 4 mesecih dojecku je zakrvavel lulek od vlecenje kozic? Nevem niti ce bom lahko spala zaradi tega. Nisem na silo potegnila edino malenkost vec kot ponavadi,in ker smo vsakic mal napredovali je zgleda danes blo mal vec al prevec..temo imam pred ocmi in trenutno nobenega da bi me umiril. Bojim se se enkrat tega delat in bojim se da otrok nebi imel kake nadaljne traume pri umivanju spolovila . Namazala sem mu malo z oljem mandljevim . Rabim en konkreten odgovor.

Hvala v naprej in lep pozdrav.

Eh. Pedi leč, js grem. Nič ni tk dramatično, jo pa res zgodaj vlečeš dol. Sam tu je res ves cigumigu eni tako drugi drugače. Lepo maži z mastno kremo cicatrdino, bepanthen, spremljaj morebitno oteklino. Mojmu sinu so delno fimozo potegnli kr fajn na silo dol in pol ko se mu je razbolelo, smo mel navodilo to še, poleg mazanja, kr potegovat?! Tk da zihr bo ok. Pejt spat, umir se, fajna si. In dihaj. Ko bo možnost se pogovori pa s kom podkovanim na tem področju za nasvet. Noč!

Nic hudega ne bo ne skrbi… pusti pri miru in ne vleci..: naj mu na pregledu vlecejo zdravniki.  Sicer pa bo vse ok res. Zlata mamica si 🙂

pa še to: tudi pri obrezovanju se zaceli. Ne skrbi 🙂 vse ok mami

spat pojdi 🙂

New Report

Close