Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek krvodajalstvo

krvodajalstvo

Hoj!
Sem bolj po naključju zašla na uvodno stran med.over.neta, šla na pomembne informacije (ali nekaj podobnega), in potem še na krvodajalstvo – in ker sem ravno dobila napad “dobrih del”, sem kliknila tja, da vidim, ali se bom lahko brcnila v rit, da bi šla dat kri – in dobim datume za leto 2000 oziroma 2001. Saj vem, da lahko pokličem na RK in povprašam, ampak če že imamo internet… malo ažurnosti ne bi škodilo!
Pozdravček, ir(ena)

res je Irena,

ampak tudi jaz zelo težko razumem, da organizacije, ki jim je to dejavnost in v korist, nočejo ničesar narediti iz dobre volje. lahko jih prosiš jim pošiljaš pisma…..in še in še, kako je to družbeno koristno, samo malo je treba narediti za to. kar naenrkat vidiš, da ni nihče zato, ker zato pa že niso plačani, da bi še nekaj drugega delali, kar jim niso naložili šefi in toliko pisem na prazna ušesa.
Saj veste kaj se je medtem dogajalo v RK. Le kdo pa želi imeti opravka z njimi, ko pa se je o denarju toliko pisalo.
pa ne govorim ssamo o RK, tukaj so še vse ostale organizacije, ki jim bi bil naš sistem lahko v pomoč k lažjemu delu in hitrejšemu obveščanju uproabnikov, pa kaj ko bi jim moral še jaz za to plačati.
nekaterim ja, tistim posameznikom, ki se trudijo in trudijo in vložijo ogromno dobre volje in svojega časa, jim težko popolačaš to njohovo pripravljenost in dobroto, ki nimata veliko skupnega z delom, temveč z dejstvom, da so najprej ljudje.
ja, sprašujem se le kdaj bodo v organizacijah, ki jim je takšno delo poslanstvo ugotovili, da jim s tem delom olajšamo njihovo, je pa res, da bodo morali kar nekaj narediti, saj je internet dokazal nekaj. več kot delamo, več imamo dela. 🙂

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Hvala, Primož za obširen odgovor, saj vem, da je med.over.net ogroooomen projekt in da bi morala biti vsaka organizacija sama zainteresirana, da se “spravi gor”, če pa to ni tako…. so si sami krivi, kajne? Pa naj potem jamrajo, da jih nihče ne šmirgla!
Pa-pa, irena

hja, pa se ti zdi normalno, da je celo na (RKS domači strani) zadnja ažurna objava akcij za januar 2002??

New Report

Close