Najdi forum

krzno

včeraj sem kupila krzneno (umetno) jakno; ko sem prišla domov je mami skoraj dobila živčni zlom; češ, da je taka jakna nespremenljiva; kot da je to le za poceni kurbe in bosanke.in da zgledam v njej debela..; za jakno sem dala na razprodaji 35.000 v znani firmi in mi je všeč. kaj mislite ve o tem, ali katera nosi tako jakno?

Jaz osebno ne bi nikoli imela take jakne (čeprav iz umetnega krzna), ker ne bi hotela delati reklame za kaj takega kot je pravo krzno (ker na umetni se tako na daleč ne visi, da je umetno, kajne), pa tudi posebno lepo mi ni…..ampak, če pa tebi je, pa kar, če si že polnoletna ne boš menda več matere ali drugih poslušala, ali pač?

Ja res je, od daleč se ne vidi, da je umetno. Nikoli ne bi nosila take jakne. Najmanj pa pravo krzno. Na Dunaju sem videla vsako drugo babo,(drugače se ne morem izrazit) v krzu in sredi mesta predvajajo na platnu dokumentarec kako pridejo do krzna. Če bi si ga sama ogledala, dvomim, da bi še oblekla jakno, pa čeprav je umetna.
Brez zamere!
ina

moja ne zgleda umetna, je ful lepa in mehka.,..

Če ti je všeč, jo nosi.

Pa kje je sploh problem???

Jaz sem pred leti dobila za rojstni dan tako kot jo opisuješ ti, bila mi je lepa (bež barve) vendar sem se tako glupo počutila v njej da sem jo dala prijateljici ki pa jo pridno nosi in je zelo zadovoljna. Bila pa je tudi blazno draga in znana firma.
Jaz sem se bolj počutila kot kakšna mama s pelcmontlom kot pa kurba ali ciganka.
Če ti je všeč in če se dobro počutiš jo nosi-zakaj pa ne.
P.S. Na drugih je meni čisto všeč!!!!

men so pa všeč take jaknce.sicer še nimam nobene take, se mi včas cedijo sline, priznam. sej, okusi so različni. če pa komu ni všeč, nej pa zamiži, ne.važn , da se teb dopade.
Nia

Kakšno pa imaš mislih?
Tako kot se sedaj full nosijo? Take bež, črne, dolge in kretke običajno imajo še mucko na rokavih, vratu nekatere celo spodnji rob muckast?
Če mislim pravo potem imam doma kar dve eno kratko in en plašč pa sem nadvse navdušena.
Sej letos se tud škornji nosijo spet čez koleno pa bi marskikdo reku da je to kurbersko (vsaj staromodne mame) pa so meni blazno všeč.
Nosi jo pa kakršna koli je že če je tebi všeč je to edino pomembno.
Pa vsaka cunja zgleda dobr če jo človek zna nositi in jo nosi ponosno, zato nabaci jakno in gremo pokončno ven.

tvoja mama je do tebe zelo kritična in niti ne pomisli, da te prizadene in da je kruta. Povej ji, da te je prizadela in kako bi se ona počutila, če bi kdo do nje bil takšen. Jakna ti sigurno lepo paše in ti jo kar lepo nosi. Pravega krzna ni lepo nositi, všeč mi je, da si si kupila umetno. 3 x hura za tebe.

imeli so 2 različici, krajšo, glih čez zadnjico in eno malo daljšo; 10 cm daljšo od te. jaz sem vzela krajšo, katera bi bila pa vam lepša?

Jaz bi imela rajši krajšo, ali pa do kolen, vmesne variatne mi niso všeč.
Pa nehaj se sekirat, glavno da je tebi všeč in da se dobro počutiš v njej:))
Ziher je super!

Sploh ne vem zakaj se obremenjuješ!Če si jo kupila in bila zanjo pripravljena odšteti toliko denarja,ti je že morala biti všeč.Sploh pa so take bunde sedaj pravi modni hit v svetu pa še ZELO sexy so.Dobri špičaki,jeans hlače in jakna bo zgledalo hudo.Moti me pa tisto v zvezi z bosankami.Naj povem tvoji mami,da so ženske v Bosni veliko bolj urejene in veliko bolj dajo nase kot pa me tukaj!!!

Men gre kar mal na zivce ko se tkole javijo ene in pisejo krzno gor in dol, boge zivali in tko dalje.Ej ,to je umetno krzno in se to narejeno zelo lepo in ce je kroj lep, modern, tak da pase in na kavbojke al na fino, zakaj ne, ce ti pase nosi in uzivaj, pa kva te briga kaj mislijo drugi, itak jih je ena sama fofsija.

Meni gre tudi na živce, ko ženske začnejo nekaj pljuvati čez druge, češ jaz pa ne bi nikoli nosila krzna, ipd ipd.

Jaz ga tudi ne bi, ne pljuvam pa po drugih, da ga ne smejo. Poleg tega pa zelo rada nosim usnjene čevlje, usnjene pasove, usnjene torbice, pojem kako dobro govejo juhico in pečenko…. Živali so morale umreti tako ali drugače, za eno ali drugo stvar. In popolnoma vseeno je, katera žival je to, kako velika je in kako “znana”.
Trpele so prav vse, če se že gremo to.

Bejba ti pa kar nosi svojo jakno, če ti je všeč. Ti pri sebi že veš, da si kupila umetno krzno in imaš “čisto vest”, kaj pa drugi mislijo, ti mora biti pa res vseeno. Če ti pa že kdo teži, pa vprašaj, če misli, da zaradi usnjenih čevljev nihče ne trpi…

MayaM, točno to sem hotela napisati tudi sama.

Se popolnoma strinjam s teboj.

Lep dan v krznu ali brez (vsega)!

HVALA VSEM ZA ODGOVORE IN MNENJA!

Jaz imam tudi plašč iz umetnega krzna in ga zelo zelo zelo zelo zelo zelo rada nosim … Prvič zato, ker je topel … drugič zato, ker mi je všeč … Večina je res mislila, da je pravo krzno, ker se res ne vidi razlike … in večini je bilo tudi všeč .. čeprav se ne oziram na nobeno mnenje. Ga pa ne bi zamenjala za nič na svetu … in ga nosim kot športno in kot fino … tko da … :)))

Če ti je všeč … ga nosi … brez nobenih ovir. In sploh ne zgleda kot da bi bila kaka kurba … te prosim no … Kurbe dandanes nosijo une usnjene mini jaknce, odpete tako, da imajo vse joške zunaj … :))))))))))))))) ;)))))))))

Lp, Bgv

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close