Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style KT in sprememba teže

KT in sprememba teže

Povejte me.. Komu od vas so KT “povzročile” povečano težo, celulit..? Slišala sem, da so kar mnogim puncam npr. Diane kar povečale težo…
LP!

Jaz sem kvecjemu kaksen kilogram izgubila po Cilest. Za celulit bi jih pa lahko okrivila – poleg cigared in enormnih kolicin sira. 🙂

Jest sem uporabljala ksno dobro leto Cilest, zj mam pa ene 10 mesecev Logest. No, teza se mi ni bistveno spremenila, sem pa dobila celulit. Nc fajn…

Minulet: sprememba teže – 0 kg.
Diane 35: sprememba teže – več kot 9 kg in obilica celulita…
Zdaj grem pa na Cilest – imam vsega dovolj!

Kot, da bi brala samo sebe!! Ista teža, isti celulit na stegnih, aaaaa!! Pa kako se naj jaz tega znebim zdaj?!?:(( Ne vem kaj je s temi Diane 35. Najprej so se mi zdele super, zdaj pa… Tudi jaz grem na Cilest!;))

Jemljem Femoden skori leto pa ni nič sprememb na slabše pr meni.

Ze nekaj let jemljem Diane. Ko sem jih prvic zacela jemat sem shujsala 4 kg. Jemala sem jih dve leti, pol pa 4 mesece nic. Ko sem jih spet zacela jemat, pa sem se zredila za 8 kg. Ze pol leta se trudim shujsat, pa ne gre, zato zdaj razmisljam, da bi jih zamenjala.

tudi jaz sm se po Diane zredila 8kg – groza, vendar sem jih ze pred 3 dnevi nehala jemat. Upam da bom shujšala nazaj! Kakšne imate pa vi izkušnje s tem? ali ste shujšale nazaj ko ste nehale jemati KT?

Živjo! Jaz pijem Diane 35 že eno leto,pa se mi teža mi čisto nič spremenila, kvečjemu se mi je zmanjšal obseg stegen in prsi so se mi povečale. Mozoljev sem se tudi znebila.Morda imam malce več celulita na stegnih(vendar ga odpravljam).Mažem se s kremo, hodim in veliko pijem- vode seveda!!!!!

Lep pozdrav!!!

Kata

Živjo! Jaz pijem Diane 35 že eno leto,pa se mi teža mi čisto nič spremenila, kvečjemu se mi je zmanjšal obseg stegen in prsi so se mi povečale. Mozoljev sem se tudi znebila.Morda imam malce več celulita na stegnih(vendar ga odpravljam).Mažem se s kremo, hodim in veliko pijem- vode seveda!!!!!

Lep pozdrav!!!

Kata

Ženske teža se res lahko poveča zaradi KT. Ker so to pač hormoni, seveda ni pravilo. Ampak celulit. Za celulit niso krive tablete. Kriva je edino nepravilna prehrana, premalo gibanja in premalo tekočine.

Ne, Darja, to pa ne bo držalo. Po mojem še nikoli nisi jemala Diane, zatorej se vzdrži komentarjev. Diane se malo razlikujejo od ostalih KT. Ker si tako zelo pametna, si boš sama prebrala, kjer si boš hotela. Naj ti namignem: poizvej, kaj kakšni hormoni delajo v telesu in potem komentiraj. Na primer, zakaj se pritožujemo nad Diane in celulitom ne pa nad celulitom in kakšnimi drugimi KT. Ja, smo tudi že druge slišale za šport, vodo, itd.itd. in nekatere zadevo tudi dejansko redno prakticiramo. Ampak zakaj tale tvoje teorijca pri Diane odpove? No, to nam boš pa ti povedala…ker vse veš, ane.

….pa bom še jst povedala….do zdej sm jemala samo diane 35…..so super kar se kože tiče sam zredijo oz. mene so zredile za konkretne 4 kile in tm se zaštopaš na tej teži in ne gre dol pa če se še ne vem kok trudš…..pa sm jih nehala jemat za en let pa sm kr padla no ne padla ampak k že cel življenje neki hujšam…sm pršla takoj na isto težo….moja izkušnja je, da če jemljem diane pol ne morem shujšat, če se na glavo postavm…..
…..celulit delajo to definitivno, ker vežejo vodo….sama sem zdej pred dvema mescoma, k sm jih spet nehala pit opazla, da nimam tko zabuhlih nog…..kile so šle dol….celulit pa pač ostane…:(

tok o tem pr men…..:)

Jaz sem jemala Cilest in sem se zredila. Full. Za 10 kg.
In celulit ooooooooo

LP
AA

Jest že šest let jemljem tri stediril, zredila se nisem nič,shujšala pa sem že na začetku jemanja za štiri kile in še vedno ostajam na isti teži, kar se tiče celulitisa, pa se mi je povečal, ampak tudi to se da zmanjšati z gibanjem in veliko, veliko vode….

Tud jaz sem jemala Diane 2 leti in so mi glede kože zelo pomagale,zdaj pa se soočam z enakimi problemi kot ve.Nehala sem jih jemat pred 4 meseci,jem skoraj nič ,mojih zaradi Diane pridobljenih 8 kg pa nikakor noče skopnet!
Zanima me,s čim ste ve nadomestile Diane,pa je bil učinek na kožo tudi dober?
L.P

…a tko al kaj??…sej verjamem te Diane so ene zahrbtne tabletke…..jst grem lih dons h ginekologu pa bomo vidl kaj bo predlagu, čeprov od Diane se kr noče ločt…pa zarad kože pa bla bla bla…tistih par kilc bom pa že preživela prav….. kr nej on jst pa ne morem bit vsakič širša k jih začnem jemat….:(

Oh, punce. Men sploh ni blo jasn, da je to od teh tablet.
Zdej vem, da je to. Prenehala sem jih jemati in me je
strah kaj bo zdaj z mojo kožo, ampak vsaj lakote ne
čutim več. Prej bi lahko jedla 24 ur. Sem bla čist nora.

Živjo,

jest jem Diane že dobra 3 leta.
Rezultati : teža ostaja enaka; mogoč mal shujšala, koža se je zelo popravla, dlak nič manj, prsi enake, menstruacija brez bolečin v primerjavi pred jemanjem KT,
celulit vedno več ; ) ) in zdi se mi da so v zadnjem času tud tablete krive za izsušitev vagine, več časa potrebujem, da se dovolj navlaži. Ma katera tud ta problem?

In moja prijateljica se je zello zredila, ko jih je nehala jemat, prej je bla pa zelo suha. Tko, da me je kr strah, kaj bo, ko jih ne bom več jedla. Zdej imam kar idealno težo.

LP

hojla!
jaz jih jemljem že kakšni 2 leti (Diane 35) pa se mi teža ni nič povečala …..ne ob začetku jemanja ne kasneje … tudi s hujšanjem ni bilo problemov

Enako je bilo pri meni! Bolj kot sem jedla, bolj sem bila lačna. Pa ne res lačna, ampak tisti občutek, da se mi nekaj lušta….ne moraš se prepričat, da to ni lakota za nič na svetu! upam, da bom te kile sedaj spravila dol 🙂

si pa ena izmed redkih srečnic! ti kar malo zavidam 😉 , saj so za kožo res odlične, vendar kile gredo pa ponavadi zelo gor!

Tudi meni se skoz nekaj lušta:))

jaz jih sedaj ne jemljem več že 6.dan in ti povem, da sploh nimam več takšnega teka. upam da bodo s tem šle tudi kile papa 😉

Jaz jemljem Cilest in teža se mi ni kaj bistveno spremenila (1kg), se pa je pojavil celulit, ne rečem da samo zaradi tega ampak velik del zaradi tega. Prej ga nisem imela, od kar pa jem teblete pa sem ga kar vidno dobila.

New Report

Close