KT in sprememba teže
Živjo! Jaz pijem Diane 35 že eno leto,pa se mi teža mi čisto nič spremenila, kvečjemu se mi je zmanjšal obseg stegen in prsi so se mi povečale. Mozoljev sem se tudi znebila.Morda imam malce več celulita na stegnih(vendar ga odpravljam).Mažem se s kremo, hodim in veliko pijem- vode seveda!!!!!
Lep pozdrav!!!
Kata
Živjo! Jaz pijem Diane 35 že eno leto,pa se mi teža mi čisto nič spremenila, kvečjemu se mi je zmanjšal obseg stegen in prsi so se mi povečale. Mozoljev sem se tudi znebila.Morda imam malce več celulita na stegnih(vendar ga odpravljam).Mažem se s kremo, hodim in veliko pijem- vode seveda!!!!!
Lep pozdrav!!!
Kata
Ne, Darja, to pa ne bo držalo. Po mojem še nikoli nisi jemala Diane, zatorej se vzdrži komentarjev. Diane se malo razlikujejo od ostalih KT. Ker si tako zelo pametna, si boš sama prebrala, kjer si boš hotela. Naj ti namignem: poizvej, kaj kakšni hormoni delajo v telesu in potem komentiraj. Na primer, zakaj se pritožujemo nad Diane in celulitom ne pa nad celulitom in kakšnimi drugimi KT. Ja, smo tudi že druge slišale za šport, vodo, itd.itd. in nekatere zadevo tudi dejansko redno prakticiramo. Ampak zakaj tale tvoje teorijca pri Diane odpove? No, to nam boš pa ti povedala…ker vse veš, ane.
….pa bom še jst povedala….do zdej sm jemala samo diane 35…..so super kar se kože tiče sam zredijo oz. mene so zredile za konkretne 4 kile in tm se zaštopaš na tej teži in ne gre dol pa če se še ne vem kok trudš…..pa sm jih nehala jemat za en let pa sm kr padla no ne padla ampak k že cel življenje neki hujšam…sm pršla takoj na isto težo….moja izkušnja je, da če jemljem diane pol ne morem shujšat, če se na glavo postavm…..
…..celulit delajo to definitivno, ker vežejo vodo….sama sem zdej pred dvema mescoma, k sm jih spet nehala pit opazla, da nimam tko zabuhlih nog…..kile so šle dol….celulit pa pač ostane…:(
tok o tem pr men…..:)
Tud jaz sem jemala Diane 2 leti in so mi glede kože zelo pomagale,zdaj pa se soočam z enakimi problemi kot ve.Nehala sem jih jemat pred 4 meseci,jem skoraj nič ,mojih zaradi Diane pridobljenih 8 kg pa nikakor noče skopnet!
Zanima me,s čim ste ve nadomestile Diane,pa je bil učinek na kožo tudi dober?
L.P
Živjo,
jest jem Diane že dobra 3 leta.
Rezultati : teža ostaja enaka; mogoč mal shujšala, koža se je zelo popravla, dlak nič manj, prsi enake, menstruacija brez bolečin v primerjavi pred jemanjem KT,
celulit vedno več ; ) ) in zdi se mi da so v zadnjem času tud tablete krive za izsušitev vagine, več časa potrebujem, da se dovolj navlaži. Ma katera tud ta problem?
In moja prijateljica se je zello zredila, ko jih je nehala jemat, prej je bla pa zelo suha. Tko, da me je kr strah, kaj bo, ko jih ne bom več jedla. Zdej imam kar idealno težo.
LP