Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KT-stranski učinki-strah

KT-stranski učinki-strah

Vsa navdušena prineseš domov KT, odpreš škatlo, vzameš ven listek in bereš in bereš….in bolj ko bereš, bolj te mineva, da bi te tablete sploh jedla (zaradi hudih stranskih učinkov, ki so mogoči – tako piše…..)

Vam je znano?

Jap…sej te res mine:)) Čeprav jaz v desetih letih stranskih učinkov nisem občutila. Edino kakšen glavobol več se je pojavil…

Sem pa zdaj po prenehajnu deležna krepkih stranskih učinkov. Zgleda se je telo navadilo na te tablete in te hormone… Zdaj po parih mesecih brez tabletk pa sem dobila celo gardo krepkih mozoljev…in pa alergijo in nevemkakšen dermatitis…tako da imam celo telo v srbečih izpuščajih in sem cela gobasta (že 3 mesece)…vmes sem se že parkrat spraskala do krvi…tako da je oteženo in tuširanje in nošenje določenih ožjih oblačil…in…eh…za znoret!

Tako da čakam M, da spet pričnem z jemanjem KT…ker se mi ne da čez poletje ubadat s takšnimi problemi…bom prestavila to na zimo.

Jih pač ne jej in seksaj s kondomom.

Preprosto, mar ne?

Ko sem jaz nehala z jemanjem, so se mi prav tako pojavili mozolji po obrazu in hrbtu – veliko bolj kot v puberteti. Pa M so daljše, močnejše in na začetku malo boleče. Verjetno jih ne bom več jemala. Ne bi bila rada spet vsa mozoljasta.
Mi je bila pa to v začetnih letih zelo dobra in varna zaščita pred zanositvijo.

Lp, D

Ravno zaradi takih stvari sva se s partnerjem odločila za simpto termalno metodo. Traja nekaj časa, da se je “naučiš”, potem je pa zakon.

New Report

Close