Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ktera brezkofeinska kava?

ktera brezkofeinska kava?

Iščem brezkofeinsko kavo, ki bi bila dobra po okusu. 🙂 Sem kupila Nescafe, meni nikak ni dobra. Pa naredim samo z vodo pa pol vode pol mleka pa samo mleko pa s cukrom pa brez cukra – ma nikak!

Če jo kdo pije, katero? In kako jo pripravite?

Isto Nescafe, pol vode pol mleka, brez sladkorja – taka mi je najboljša

Jaz pijem od Jacobsa, 2V1, meni osebno dobra. Naredim pa pol z vodo pol z mlekom.

podvprašanje :)))

koliko kave na koliko tekočine? mogoče tu kiksam. 🙂 dam 3 rahlo polne (ne ravne pa ne ful kupček) male žličke na 2.5 dcl.

Ne bit hude, ampak zadnjič sem poslušala, da kavi, da naredijo brezkofeinsko, odvzamejo z ne vem kakšnimi kemijskimi postopki ven kofein in da te kemikalije in tudi nekaj kofeina še zmeraj ostane noter – tako da brezkofeinsko kavo odsvetujejo.

Meni je najboljša ta :http://www.najcena.si/product/15511/barcaffe-kava-dekofe-brez-kofeina-250g
ima res okus kot taprav kofe:))

jest dam 3/4 žličke kave (mi je čisto zadosti, kar je preveč, je že grenko) na skodelico za kavo (so pa malo večje skodelice), pol vode in pol mleka. Kaj morem, če pa ne smem uživati kofeina, ker imam homeopatska zdravila. Kava je samo razvada, da je takrat malo pavze, počitek….

Pijem 2 kavi dnevno, kofeinski. Samo enkrat sem poskusila brezkofeinsko, bljak. Baje pa z “odvzemanjem” kofeina nastane več škodljivih snovi ,kot če bi zmerno pili kofeinsko.
Nekaj podobnega je z mlekom…1,6…1,3…

Ja, morda je to, meni se zdi odločno preveč. Sama doziram eno malo žličko malo s kupčkom , mož ima pa raje celo poravnano žličko. Najraje imam dekafiniran Nescafe, pol vode in pol mleka, kot je že ena prej napisala, tudi brez sladkorja.

Edinole Cafe HAG , kupim pa v Italiji ali Nemčiji.

Jaz pijem neskafe kapučin brez kofeina.
V toplo mleko stresem ta prah, pomešam in njami penca in odličen okus.

Jaz pijem brezkofeinsko turško kavo ob Barcafeja, skuham jo normalno kot turško kavo in mi je enakega okusa kot kofeinska, najboljša.

New Report

Close