Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ktera še dela v medeljo, ponedeljek, torek in sredo? uee, nič praznikov

ktera še dela v medeljo, ponedeljek, torek in sredo? uee, nič praznikov

ma sem jezna, delam vse te dni, tko da ne bo nič od praznikov

Jaz sem šla delat danes, grem par stvari naredit še jutri (uživancija, ker bom čisto sama na firmi, in bom imela mir), potem pa grem na morje za cel teden :)))

LP!

joj, sem kr nevoščljiva, ma ja, no, če je treba je treba, bom pa potem doma od četrtka do ponedeljka, sam kaj, ko pol ni več mojih sončkov doma

hvala enako.
🙁

Moja sestrca… v ponedeljek do 24-ih… na pošti.
Ne razumem ljudi, ki prinesejo dohodnino na pošto 30. aprila ob 23.59

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Jaz sem delala danes pa jutri, nedeljo in ponedeljek—vmes imam še RD. Bom potem prosta do konca tedna, ampak kaj, ko mož ne bo.
Jop, tudi jaz bi imela “normalno” službo.

Nič ne zavidam uporabnikom tvojih storitev!?

Tudi jaz delam za praznike.Edino jutri sem prosta….

Večina svobodnjakov – nič posebnega … kvečjemu v miru delaš, brez telefonov, zbrano.

haha, jaz sem si za danes delo prinesla domov, pa mi ni težko, ker bom potem v ponedeljek prosta in bo več uživancije.

Delam se da danes delam. Še v ponedeljek se bom delala da delam, potem se mi pa nekaj dni ne bo treba delati da delam.

Jaz grem v ponedeljek nekaj naredit, ma bom bolj v miru, ker bom sama tam, pa še nekaj urc plusa si bom pridelala, mi niti ni odveč.

New Report

Close