Ku sem jst budala …
Kaj ne bo .. kaj ne bo … :)))) … Malo optimizma .. pa eno dobro večerjico … s pooooolno sira … in na koncu še sadna kupa z ananasom posuta s cimetom … pa verjemi da bo zabavno … :))))))))))) ;)))))))))
Jst že full let nisem pekla gibanice … tako da upam da bo ratala … :/ … Bom poročala jutri … :))))))))
Lp, Bgv
Sej moj bo danes tudi pozen … ker dela na srugem koncu Slovenije … :((( … samo … sej meni je že zadosti, da se stisnem k njemu … da me objemčka … in da sva skupaj …
Imam pa to srečo, da moj miško ne mara fuzbala … :)))))))))))) … pa tut nobenga drugega športa ne gleda pretirano (mogoče tu pa tam formulo) … :)))) .. hihihihi ..
Sam … tisto z sirom, ananasom pa cimetom res probaj … To so afrodizijaki ki palijo ku za umret … :))))))))) … he he … Pa še kako cimetovo svečo prižgi … ;)))))
Lp, Bgv
evo evo … da ne bo skoz pomlad kriva … :)))) … še en izgovor … MLADI SMO!!!! :))))))))))))))))))))))))))
He he he … joj joj … se mi že rahlo fuzla … Bujš da grem čimprej domov pečt tisto gibanico … čene bo še hudič … :)))))
lp, Bgv
V Sinca sem že tko al tko skoraj eno leto že zaljubljena … v tiste njegove modre učke … pa blondkane laske … … … On je moja skrivna ljubezen … :))))))
Ta pa je en drug … ;)))))))))))))))) :))))
Lp, Bgv
Mogoče… pa bi bilo pametno stopiti v stik z Primožem in ga pobaraj…kajti on bo raziskal kdo je ta psihopat…za vsak slučaj, lahko pa da je res vse skupaj nedolžno…