Najdi forum

iščem sopotnika(co) za cca 4 tedensko potovanje po kubi v mesecu septembru oz. oktobru!
lp

kaksna pa bi bila cena celotnega potovanja?

lp,
ursi

Wejla.

Jst sem kar primeren kandidat za to, še posebej sedaj ko mi en kolega s katerim sva načrtovala Kubo odpovedal. Glede na to da delam na faksu bi zame prišel v poštev samo september.

Iskra

Če si resen, se javi na e-mail

lp

Rudi

živjo! odhod se planira med 15. in 20. septembrom in za približno 4 tedne (morda kašen dan manj). letalsak karta je okrog 150 000 + okrog 700 $ za stroške na Kubi!je pa treba pohiteti, ker so letalske karte kr dost že zasedene,tako da je potrebna čimprejša rezervacij!

S stroški na Kubi je hudič, so lahko zelo veliki, še posebej, če ne znaš špansko. Jaz sem v 14 dneh porabil 1300$ pa tudi ene noči nisem spal v hotelu, vedno le v privat namestitvah (casa particolar). Največji strošek poleg spanja so definitivno tudi transferi po Kubi. Vlak npr. iz Havane do Santiaga de Cuba stane 62$, ker imajo samo vagone 1.razreda. Ipd. Cene v Lonely planetu za marsikatero zadevo na držijo zato priporočam prevero le-teh. Pa tudi z Thomas Cookovimi travel čeki je včasih v kakšnem odročnem mestu problem, da ne govorim o eurocard/mastercard karticah…..

kaj res ni nobenega ki potuje na kubo?

jest sm tle, kje pa sti. A boš samo uzdihvov.

lp

Rudi

Moj tel.: 04/2380300 ali o4/5331538 !

New Report

Close