Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Kučan podprl Muraše

Kučan podprl Muraše

V znak podpore se je pred vlado oglasil tudi nekdanji predsednik republike Milan Kučan. Kot je dejal, od vlade pričakuje, da se bo angažirala pri reševanju Mure. Na vprašanje, ali je družbo po njegovem še mogoče rešiti, pa je odgovoril: “Ne vem, to je stvar vlade in lastnikov”.

http://www.finance.si/253419/Foto_Ku{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}E8an_podprl_Mura{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}B9e

J* te kučan.

Hm, hm, tole pa ne razumem najbolje. Nekje sem slišala, da je pisalo, da se je ravno on v Muri dolga leta oblačil v njihove obleke s 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popustom. Pa še to, da ni bil edini.

Tak popust bi najbrž pasal še komu! Kaneda, ninej? Al kako?

Hm, hm, tole pa ne razumem najbolje. Nekje sem slišala, da je pisalo, da se je ravno on v Muri dolga leta oblačil v njihove obleke s 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popustom. Pa še to, da ni bil edini.

Tak popust bi najbrž pasal še komu! Kaneda, ninej? Al kako?[/quote]

No dej vir kjer je to pisalo. Ne sam nekje sem slišala da je pisalo da se je. REkla kazala dej vir in vse potem pa piši.

hahaha twist, ti pa res ne poznaš marketinških potez, kaneda!!!:)))

hmmmm če tako spoštovan in cenjen človek nosi tvoje obleke, jih bo nosilo še veliko drugih!!!! Se splača kakšno obleko podarit,čist zares!!!:))))

Tak popust bi najbrž pasal še komu! Kaneda, ninej? Al kako?[/quote]

No dej vir kjer je to pisalo. Ne sam nekje sem slišala da je pisalo da se je. REkla kazala dej vir in vse potem pa piši.[/quote]

Za vse hinavske, zahrbtne, lažnive, prepotentne komuniste!

Obleke za Kučana
V časih, ko je podjetje Mura še vodil eden od Kučanovih prijateljev iz kroga gospodarstvenikov »old boysov«, Božo Kuharič, je imel po besedah izkušenih delavcev v Muri, nekdanji predsednik v podjetju prav poseben pomen. Sodil naj bi med tiste funkcionarje in gospodarstvenike, ki so jim v Muri po meri šivali obleke. Samo po sebi bi bilo to celo »v nacionalnem interesu«, če ne bi bil Kučan dobival Murinih oblek zastonj. Med zaposlenimi je takrat krožila celo domislica, da pravzaprav ne vedo, kdaj šivajo rokave za Igorja Bavčarja in kdaj hlače za Milana Kučana.
——————————————————————-
VIR: http://www.revija-reporter.si/index.php?option=com_content&task=view&id=1580&Itemid=59
——————————————————————-

NINEJ, SI ZDAJ ZADOVOLJNA????????????

hahaha, ja a sem jaz slučajno zanikala, res pa je da ne poznaš marketinga in najcenejše reklame!!!!:)))

hmmmm, je že res da je danes precej vroče in da se stvari hitro kisajo, ampak vseeno, pejd v senco!!!:)))

Übermensch, potem mi pa ti po kmečko razloži delovanje marketinga in poceni reklame. Seveda izključi partijske propagande in kraje!

mmml- sedaj si me pa res razočaral!!!!:)čakam pa na tvoje odgovore v eni drugi temi!!!

Grobarji Mure sedaj oblačijo njihove majice in se delajo kot, da z njimi držijo, si lahko predstavljate kaka podlost !!!

A je to prišlo zjutraj po mejlu!? Ti si pa res informirana, zgleda da je med škratom in tabo po novem optika:)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Mnoga podjetja bi celo plačala, da predsednik države nosi njihove proizvode, ne samo da jih dajo zastonj. Ker to je za podjetje odlična in poceni reklama.

Še slabim športnikom plačajo proizvajalci, da nosijo njihove očala, kombinezone, smuče, čevlje, majice…..

Potem pa ni čudno, da je v Muri šlo vse po zlu, ko pa so rdečo garnituro oblačili s 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popustom. Zamislite si koliko blaga se je moralo porabiti za debelušasto merjaščevo podobo Dolanca. Zagotovo je moral biti zadnji komunistični operativec v Muri Uzmovič Kradislav. Kaj, ko bi levo-desni druščini tajkunov izpraznili žepe in denar nakazali Murinim delavcem?

Ja, dokler so rdeči kradli, je še za delavce ostalo.

Sedaj, ko je pa demokracija in kradejo črni, pa delavcem ne pustijo nič.

Če ti tako praviš … http://med.over.net/forum5/read.php?186,5602134

Megaboy, potem pa našuhtaj Nakresalovo, da polovi črne Kradislave, če meniš, da so kradli samo črni. Jaz bi vžgal kar po obojih samo, da bi delavci dobili denar in ohranili delovna mesta. Nakresalova stopi v akcijo, dokaži, da si rdeča samo enkrat v mesecu, potem ti bomo verjeli, da opravljaš svoje delo “brezbarvno” korektno.

A ti bi vžgal kar po obojih, no tud jest jest bi vžgal po vsakem, ki goljufa ali krade, neglede na barvo.

Se strinjam da bi morala Kresalka v akcijo, pa izgleda da bo ostala na nivoju Mateja, ki tudi ni nič mignil proti mafiji.

Megaboy, če so tvoje besede iskrene, potem ti dajem roko.

New Report

Close