Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kučanov Golob bi spet davke na alkohol in tobak

Kučanov Golob bi spet davke na alkohol in tobak

Kako veliko je on naredil za svoj GEN-I.

Edino pravilno, pa na sladkarije in vse neumnosti, ki zaradi tega toliko ljudi zboleva. Boljše denar vzet tistim, ki se zastrupljajo. Po moje s tem vlada poskrbi za zdravje državljanom. Le kdo jim ne bi ploskal. Po moje so še prenizki davki za te bedarije.

Odgovor na objavo uporabnika
Živa žalost, 08.05.2025 ob 09:16

Edino pravilno, pa na sladkarije in vse neumnosti, ki zaradi tega toliko ljudi zboleva. Boljše denar vzet tistim, ki se zastrupljajo. Po moje s tem vlada poskrbi za zdravje državljanom. Le kdo jim ne bi ploskal. Po moje so še prenizki davki za te bedarije.

In potem bodo ljudje bolj zdravi? Pravljice vladajoče oblasti noben ne kupi.

Na volitvah bo to jasno.

Hribovc151, 08.05.2025 ob 09:22

In potem bodo ljudje bolj zdravi? Pravljice vladajoče oblasti noben ne kupi.

Na volitvah bo to jasno.

Ce obdavči čikarje za 500% ga takoj volim

Jaz bi obdavčil tole pod nujno, oziroma dal simbolično vse na 25% davka in 1 evro za vsak proizvod. Enako bi naredil s hitro prehrano, Mcdonaldse in ostale …

NA dolgi rok to škoduje in je treba zdravit, zdej pa kaj en tmle noče delat, cel lajf kadi, tuki tud mi vsi pol to plačujemo ! Naj plača svoje zdravstvene probleme vsak ki to dela in je tele Mcdonaldse in podobna sranja.

Razdavčil vi zdrave fore..od zelenjave, sadja in tako dalje bi dal manj DDV-ja..

Paklc čikov če je danes 5 evrov, bi bil vsaj 5+1, če še ne več.

Ko bo cena skatle cikov tok visoka, da si je nihce ne bo vec mogel privosciti in ne bodo vec kupovali razen tistega procenta bogatasev-kje, mislite, da bo pa nadomestil te trosarine? Pri kruhu? Zelenjavi? Takrat boste pa spet jokcali

Anonimna521, 08.05.2025 ob 09:46

Ko bo cena skatle cikov tok visoka, da si je nihce ne bo vec mogel privosciti in ne bodo vec kupovali razen tistega procenta bogatasev-kje, mislite, da bo pa nadomestil te trosarine? Pri kruhu? Zelenjavi? Takrat boste pa spet jokcali

Glupemu folku to ne moreš dotupiti.

alko se lahko mirno obdavči za kakih dodatnih 50-100 %, nobena druga droga ni tako poceni in dosegljiva, ampak do tega ne bo prišlo, imamo preveč močan lobi vinarjev

pajo42, 08.05.2025 ob 09:28

Jaz bi obdavčil tole pod nujno, oziroma dal simbolično vse na 25% davka in 1 evro za vsak proizvod. Enako bi naredil s hitro prehrano, Mcdonaldse in ostale …

NA dolgi rok to škoduje in je treba zdravit, zdej pa kaj en tmle noče delat, cel lajf kadi, tuki tud mi vsi pol to plačujemo ! Naj plača svoje zdravstvene probleme vsak ki to dela in je tele Mcdonaldse in podobna sranja.

Razdavčil vi zdrave fore..od zelenjave, sadja in tako dalje bi dal manj DDV-ja..

Paklc čikov če je danes 5 evrov, bi bil vsaj 5+1, če še ne več.

pa zdrav umru.

alhko, 08.05.2025 ob 10:00

alko se lahko mirno obdavči za kakih dodatnih 50-100 %, nobena druga droga ni tako poceni in dosegljiva, ampak do tega ne bo prišlo, imamo preveč močan lobi vinarjev

imamo domač šnopc in vino. ena njiva tobaka je že posajena, tako da smo preskrbljeni, nekaj bo pa še za prodat.

BI MORAL BIT NA RECEPT !!!

Lahko tudi za 500%. Bodo moonshiners pognali kot gobe po dežju.

Folk je glup in ne dojame kako delujejo davki, trošarine…

Jaz sem za,.da se obdavči vse, kar je zdravju škodljivo. Vsa instant hitra hrana, vsa predelana in polna aditivov in slabih maščob, vsi cukri, sladke pijače, žvečilni, alkohol itak, pa tobak logično. Na 50% višjo ceno, vso zdravo in nepredelano pa naj pocenijo za 50%.

Lahko tudi za 500%. Bodo moonshiners pognali kot gobe po dežju.

Folk je glup in ne dojame kako delujejo davki, trošarine…

To je pognalo pri genijih amerikancih, ki so kar prepovedali. Če obdavčiš malo dodatno, ne bo nič pognalo, malokdo bo pod mizo kupoval vprašljive zvarke za tistih par fičnikov manj.

Zakaj bi ta referendum pokazal kje je vlada. Vlada dela dobro. SDS bi pa glede na dosedanje referendume ki so jih spušili, morali stranko prepovedati. Upokojenčke lahko farbajo pa še to tiste Ruparjev debile, ostalih pa ne.

Potem pa debelo gledate, zakaj se tudi vam dvigujejo davki.

Jah, zakaj pa ne, če pa že tako navijate zanje. Jih pa še sami plačujte in tišina.

ps: prav, bomo pa na črno ali vsaj na sivo.

mah, tolk navijate za “zdravo” sadje in zelenjavo…anede,  ahkm…še nismo slišal za odpoklic cigaret, medtem ko pa za sadje in zelenjavo non stop…vse prešpricano s  pesticidi in tak dalje…in vi menite , da ste super zdravi ker tako sadje in zelenjavo konzumirate…dajte no, dajte …

Vuc, 08.05.2025 ob 09:05

Kako veliko je on naredil za svoj GEN-I.

ziher te bo keri slišo na ta forum..mater si ogromno naredo da si eno temo odprl debil… vsi taki kreteni tebi podobnim.. smao jamrate pa jokate pijanci na tem forumu a ko pa je treba kam it pa rep med noge pa sami izovori..edino pravilno.pa sem sam kadilec..naj jih nažge na 8 eur isto kot ima avstrija..če ste hoteli drugo švico kaj se ga kurčite zdaj tu posraneti..evo vam švico zdaj.. pokakanci..a denar pa pride po luftu al kaj=? vi bi samo vsi meli meli meli..ko pa je treba neki dat pa sam jokate..usrane riti brezposelne

Nončica njmj, 08.05.2025 ob 12:29

Zakaj bi ta referendum pokazal kje je vlada. Vlada dela dobro. SDS bi pa glede na dosedanje referendume ki so jih spušili, morali stranko prepovedati. Upokojenčke lahko farbajo pa še to tiste Ruparjev debile, ostalih pa ne.

Vlada dela dobro? Se delaš neumno ali si res neumna?

New Report

Close