Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kuhalna plošča

kuhalna plošča

Odločila sem se za nakup indukcijske kuhalne plošče. Ali imate kakšne dobre izkušnje, ker ne vem za katerega proizvajalca naj se odločim??

mi imamo samo dobre izkušnje. Nizka poraba elektrike v primerjavi s klasiko, pa dobro je imeti posode z ravnim dnom, pa cukra po možnosti nikarte posipat po njej. Proizvajalcev je pa čuda, pa vsak je najboljši, kot povsod.

Imam Boschovo 2 indukcija, 2 steklokeramika. Zelo zadovoljna, v uporabi sta praktično samo indukcijski. Ni primerjave s plinom, je veliko boljša.

imam gorenje 4x indukcija, zelo zadovoljna

Bosch – 2x indukcija, 2x navadna. Zelo zadovoljna.

Pozdravljeni!

Sem moderatorka na forumu Opremljamo stanovanje in sodelujem z internetno trgovino TON
Mnogim sem že svetovala glede optimalnih nakupov…
Lahko me pokličete na tel. številko: 041 442 160, pišete na naslov: [email protected] ali pa izpolnite zahtevek za ponudbo, tako da kliknete na spodnji naslov, vnesete podatke in na mail boste prejeli informativno ponudbo s ceno, sličico in vsemi pripadajočimi tehničnimi lastnostmi ter opisom posameznega aparata…

Ne pozabite opisati svojih podrobnejših želja, saj bo tako ponudba še bolj prilagojena vam.

Lep pozdrav,

Maja

********************************** <http://www.trgovina.over.net/b2c/index.php> [email protected] 041 442 160

New Report

Close