Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kuhan riž čuden vonj

Kuhan riž čuden vonj

Skuhan riž ima še topel zelo čuden vonj, da gre v nos. Proti koncu kuhanja je vonj nastal. Kot po zažgani plastiki.Riž je hoferjev, bio langkorn parboiled dolgozrnati, prvič kupljen. Datum je ok.
Ali je to užitno?

Vsaka sorta riža ima svoj vonj, ki nastane pri kuhanju.

http://www.vemkajjem.si/default.asp?opt=1&id=6527

Če se ti da iskat, je pred meseci tu že bila taka tema. Mislim, da je šlo prav za isti riž. Jaz sem ga kupila enkrat in nikoli več. Res smrdi.

Tudi meni je riž iz Hoferja smrdel. Smo ga pojedli, ampak ga ne kupim nikoli več.

Vcasih je imel Hofer dober riz, sploh basmati je lepo disal. Pred par leti so nekaj spremenili in je riz smrdel. Ga ne kupujem vec tam in hvala, da si povedala, da se niso popravili.
Mislim, da sicer uziten je, ampak vseeno rajsi skuhaj makarone ali daj kruh namesto riza, da ti ne pokvari se drugega, kar si skuhala.

pa je strupen, poln kemikalij? Kao natur in bio.

Ja isto sem jaz kupila ta riž parboiled bio v hoferju. Drugače obožujem riž, ampak to je bil pa tko močan, kar v nos je šel. Groza. Po neki kislini al kaj je bilo to. Še kr ga imam v omari in ga tut za kure ne upam skuhat.

Meni je zelo dober riž od Alnature basmati. Ga kupujem že kar nekaj let.

Meni je zelo dober riž od Alnature basmati. Ga kupujem že kar nekaj let.

Kaj?! Hvala za povezavo šnelca. To še pa nisem zasledila. Neverjetno… Samo ne verjamem, da bi Hofer to prodajal, no, upam da res ne bi?!

New Report

Close