Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kuhanje kosila

kuhanje kosila

Hay Nives- sem kar v redu,
o to je pa fino, da si iz morje doma in v Novem gradu je full fajn, kaj pa pol če se ne razumete najbolje, saj nikjer ne štima čisto tako kot bi moralo. Je pa fajn, da s Petro lahko uživata na morju. Kaj pa jaz ko letos slanega morja sploh ne bom občutila na koži.
Drugače vse po starem….. da čisto ne ignoriram foruma, danes imamo za kosilo grahovo-zelenjavno juho.Prijateljica mi je s svojega vrta včeraj zvečer prinesla grah.
Sicer pa bomo zdaj v juliju jedli bolj zelenjavo, ker nam je vrt kar dobro obrodil.
Fajn bodi…

Ciao,

(na primorskem se pozdravljamo ob prihodu in odhodu s ciao)

Danes sem slucajno popoldne v sluzbi, ker ima ocka Petro, (za spremembo) pa sem izkoristila da nekaj starih stvari uredim do konca,

Drugače sem danes jedla 2 banani, 2 jogurta, velik lubenice in nič več (še) mogoče bom še mal lubenice zvečer, pa kakšno solato al kaj zelenjavnega, res je fajn da imas lahko veliko zelenjave, jaz jo nimam

ajde ciao zurim

No pridna, si zdržala do danes ob samem sadju in zelenjavi?
Sicer pa zdaj poleti res paše, da ješ človek več sadja in zelenjave- pa še na razpolago je vsega,
gremo domov……

kaj a gre ta tema že v starejša sporočila al kaj? dejte kaj glasu od sebe
ciaooooooooo

Jaz sem že tudi mislila, da ste vse na dopustu in vam drugi kuhajo in pedenajo.
Pa še en recept imam:
Štranklnov golaž( za vse nekorošice to je golaž iz stročjega fižola) po moje:

stročji fižol,
20 dag govedine
sol, poper,
korenček
mezgo ali pelate,
rdečo papriko,
čebulo

Čebulo opražiš, dodaš na zelo male kocke narezano govedino, dušiš 5 minut in dodaš štranklne( stročji fižol) in zaliješ. Potem še malo korenčka in začimbe in kuhaš dokler je mehko. Mi smo zraven jedli šroke rezance, še bolj paše pa kar mlad kuhan krompirček, pa mal belega kruha, za tiste, ki ne gledajo na kile.

lep dan punce……..

New Report

Close