Kuharce, spet rabm pomoč ;)
Moj recept original iz navodil, gorenjevih.
V oklepajih bo za 1200g, drugače za 900g.
Voda: 300ml( 400ml)
Maslo: 25g( 30g)
Krušna moka: 540g( 700g)
Koruzni zdrob: 60g( 80g)
Nasekljana kisla jabolka z lupino: pri obeh 1kom
Suhi kvas: pol zavojčka( 1 zavojček)
Program:BASIC
Imam pa še enega: zgolj za 900g
Mleko:250ml
Jajca:4
Olje:1/3 čž
Sladkor:1/4skodelice
Sol:1čž
Večnamenska moka:300g
Koruzna moka:120g
Pecilni prašek:5čž
Program:QUICK
sanja svinja kukuruz ☺
aja -moje sožalje tvojemu že v naprej … pa svoj denar naj ima na skrit pred tabo ☺
[/quote]
Ja itak. Joj kolk si ti nestramn. Nimaš pojma kakšna je Ena južna. Moj prav da boljše punce od mene ne bi mogel dobit 😉 jaz pa tud ne boljšga fanta 😉 ok, vsaj skor 4 leta je vse lepo, nikol se pa ne ve kaj oz kako bo čez čas, ampak vseen upam da bo tako kot je do zdej, trajal v neskončnost .
Kruh dela ROKA ne moka, ampak to je tebi Špansko selo u Francuskoj, Das ist Walter pa presežek kulinarike!
[/quote]
Lej, vem da je kruh ki ga sam delaš na roke najboljši. Ga pač ne znam. Mogoče ga kdaj probam nardit, zdej pa zihr ne. Če imaš kakšno idejo kako bi ti to nardil v kruhomatu mi napiš, drugač se ti pa vseen zahvaljujem za odgovor. Sploh pa teb.