Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kuharce, spet rabm pomoč ;)

Kuharce, spet rabm pomoč ;)

Mami tega ni nikol delala, tašče pa ne bi spraševala, jo hočm presenetit.
V kruhomatu bi nardila koruzni kruh. Kako? Prosm za kakšn enostavn recept.

Aja, pa točne količine rabm kolk gre česa notr 😉

http://www.google.com/search?q=kukuruzni+hleb+recept


Kruhomat je opcija za ljudi brez smisla za dobro!


Kruhomat je opcija za ljudi brez smisla za dobro!
[/quote]
Kruhomat je ekonomičen in praktičen, iz njega kruh pa tudi ni slab, če ga narediš prav. Ni pa to “babičin hlebec iz krušne peči”, ane.


Kruhomat je ekonomičen in praktičen, iz njega kruh pa tudi ni slab, če ga narediš prav. Ni pa to “babičin hlebec iz krušne peči”, ane.
[/quote]
30+ mesim testo za kruh na roke, tako da si ne dam dopovedati nič o tem, da ni slab iz kruhomata!


od kdaj pa je od jebca mama že tašča?
Mal olike, spoštovanja nazivov … pa le imej !!

okeeeej Gost žblj, ampak ona se še rodila ni, ko si ti že mesil:)

Moj recept original iz navodil, gorenjevih.
V oklepajih bo za 1200g, drugače za 900g.
Voda: 300ml( 400ml)
Maslo: 25g( 30g)
Krušna moka: 540g( 700g)
Koruzni zdrob: 60g( 80g)
Nasekljana kisla jabolka z lupino: pri obeh 1kom
Suhi kvas: pol zavojčka( 1 zavojček)
Program:BASIC
Imam pa še enega: zgolj za 900g
Mleko:250ml
Jajca:4
Olje:1/3 čž
Sladkor:1/4skodelice
Sol:1čž
Večnamenska moka:300g
Koruzna moka:120g
Pecilni prašek:5čž
Program:QUICK


Kruhomat je opcija za ljudi brez smisla za dobro!
[/quote]

Jah lej, tak stručko še nism da bi sama mesla in nardila kruh. Mogoče kdaj v prihidnosti probam tud to. Imam pa kruhomat in bi notr dala kar moram in naj se sam nardi 😉


od kdaj pa je od jebca mama že tašča?
Mal olike, spoštovanja nazivov … pa le imej !!
[/quote]

Hehe, sm jo misla spet dat pod narekovaj, ampak ne, zdej ko skup živiva, mi je njegova mami 90% tašča. Še mal, pa bo 100% 😉

🙂

Katera je krušna moka?
Jabolka notr? A brez tud gre?
Ta tadrug bo boljši, vsaj tako se mi zdi 😉 hvala.

Hehe, sm jo misla spet dat pod narekovaj, ampak ne, zdej ko skup živiva, mi je njegova mami 90% tašča. Še mal, pa bo 100% 😉
[/quote]
sanja svinja kukuruz ☺
aja -moje sožalje tvojemu že v naprej … pa svoj denar naj ima na skrit pred tabo ☺

Katera je krušna moka?
Jabolka notr? A brez tud gre?
Ta tadrug bo boljši, vsaj tako se mi zdi 😉 hvala.
[/quote]
Krušna moka je pšenična 850 ali več, ni pa nič narobe, če daš navadno belo. Bolj rahel kruh bo prišel. Jaz nikoli ne kompliciram.

Jah lej, tak stručko še nism da bi sama mesla in nardila kruh. Mogoče kdaj v prihidnosti probam tud to. Imam pa kruhomat in bi notr dala kar moram in naj se sam nardi 😉
[/quote]
Kruh dela ROKA ne moka, ampak to je tebi Špansko selo u Francuskoj, Das ist Walter pa presežek kulinarike!


sanja svinja kukuruz ☺
aja -moje sožalje tvojemu že v naprej … pa svoj denar naj ima na skrit pred tabo ☺
[/quote]

Ja itak. Joj kolk si ti nestramn. Nimaš pojma kakšna je Ena južna. Moj prav da boljše punce od mene ne bi mogel dobit 😉 jaz pa tud ne boljšga fanta 😉 ok, vsaj skor 4 leta je vse lepo, nikol se pa ne ve kaj oz kako bo čez čas, ampak vseen upam da bo tako kot je do zdej, trajal v neskončnost .


Krušna moka je pšenična 850 ali več, ni pa nič narobe, če daš navadno belo. Bolj rahel kruh bo prišel. Jaz nikoli ne kompliciram.
[/quote]

Hvala.

???

Uporabiš koruzno moko.


Kruh dela ROKA ne moka, ampak to je tebi Špansko selo u Francuskoj, Das ist Walter pa presežek kulinarike!
[/quote]

Tbh, čewapi pri Walterju niso šleht.


30+ mesim testo za kruh na roke, tako da si ne dam dopovedati nič o tem, da ni slab iz kruhomata!
[/quote]

Pa saj je vseen ku*ac kako si zmešal.


Kruh dela ROKA ne moka, ampak to je tebi Špansko selo u Francuskoj, Das ist Walter pa presežek kulinarike!
[/quote]

Lej, vem da je kruh ki ga sam delaš na roke najboljši. Ga pač ne znam. Mogoče ga kdaj probam nardit, zdej pa zihr ne. Če imaš kakšno idejo kako bi ti to nardil v kruhomatu mi napiš, drugač se ti pa vseen zahvaljujem za odgovor. Sploh pa teb.

Lej, vem da je kruh ki ga sam delaš na roke najboljši. Ga pač ne znam. Mogoče ga kdaj probam nardit, zdej pa zihr ne. Če imaš kakšno idejo kako bi ti to nardil v kruhomatu mi napiš, drugač se ti pa vseen zahvaljujem za odgovor. Sploh pa teb.
[/quote]

Ti jaz pridem pokazat.

Kolk? Kaj še vse zravn?

koruzni kruhek je super

New Report

Close