Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kuharce, spet rabm pomoč ;)

Kuharce, spet rabm pomoč ;)

Ti jaz pridem pokazat.
[/quote]

Hehe, raj mi podrobn napiš. Ne vem kaj bi mojmu rekla kdo si za en 😉 jaz bi te vseen kr povabla, si zanimiv vsaj kolikor uspem prebrat kakšne tvoje objave 😉

Hehe, raj mi podrobn napiš. Ne vem kaj bi mojmu rekla kdo si za en 😉 jaz bi te vseen kr povabla, si zanimiv vsaj kolikor uspem prebrat kakšne tvoje objave 😉
[/quote]

Inžinjer ničega


[/quote]

Ma to sm lan za božič jedla pr tašči. So imel odojka in seveda ga ne morš isti dan dokler je še vroč pojest, smo ga jedl čz par dni (seveda mrzlega), zravn pa vroč koruzni kruh. Mjami. Letos bo pa to tud pr men, nikol pa nism delala kruha 🙁 zdej pa eksperimentirat na roke ne mislm 😉

Inžinjer ničega
[/quote]

🙂

Kolk? Kaj še vse zravn?
[/quote]

Glej, stvar je simpl da bol ne more bit.

500g koruzne moke
500g večnamenske moke tip 500

Opomba: Večnamensko moko trebaš zarat glutena, ki bo kruh naredil čvrst in poskrbel, da se ne bo drobil, kot kolač.

Kvas
Mal wde
Mal soli
Mogoče žlica olja (al pa tut ne)

Delaš kot za običn krh. Zmejšaš, zmesiš, pustiš mal hajat in BUM v ror na cca 200 stopinj, vmes mal zmanjšaš in tko lajk… oeka traja preko oka okol urco?

Lej, vem da je kruh ki ga sam delaš na roke najboljši. Ga pač ne znam. Mogoče ga kdaj probam nardit, zdej pa zihr ne. Če imaš kakšno idejo kako bi ti to nardil v kruhomatu mi napiš, drugač se ti pa vseen zahvaljujem za odgovor. Sploh pa teb.
[/quote]
Za lenuhe nimam milosti!

super 🙂
ej, napisala si enkrat, da ti je oče Srb, mati Slovenka. Srbski Božič je po julijanskem koledarju 7 januarja, katoliški datum za božič pa je zdaj. Kdaj ga ti praznuješ potem, ker si pol, pol? Aja, napisala si tudi tu, da ti je partner Hrvat 🙂 si internacionalna očitno

Ma to sm lan za božič jedla pr tašči. So imel odojka in seveda ga ne morš isti dan dokler je še vroč pojest, smo ga jedl čz par dni (seveda mrzlega), zravn pa vroč koruzni kruh. Mjami. Letos bo pa to tud pr men, nikol pa nism delala kruha 🙁 zdej pa eksperimentirat na roke ne mislm 😉
[/quote]


Kruhomat je opcija za ljudi brez smisla za dobro!
[/quote]
od kdaj pa si ti kuharA ??


[/quote]

Made in Yugoslavia ?

tukaj ti težijo, medtem, ko v tujini vsaka gospodinja dela kruh z mikserjem https://www.youtube.com/watch?v=C32EZxvH2Bs

🙂
[/quote]

Glej, stvar je simpl da bol ne more bit.

500g koruzne moke
500g večnamenske moke tip 500

Opomba: Večnamensko moko trebaš zarat glutena, ki bo kruh naredil čvrst in poskrbel, da se ne bo drobil, kot kolač.

Kvas
Mal wde
Mal soli
Mogoče žlica olja (al pa tut ne)

Delaš kot za običn krh. Zmejšaš, zmesiš, pustiš mal hajat in BUM v ror na cca 200 stopinj, vmes mal zmanjšaš in tko lajk… oeka traja preko oka okol urco?
[/quote]

Halooo, v kruhomatu. Prsežm pa, da se bom enga dne potrudla tud sama ga nardit, brez kruhomata. Tko da rabm točne mere. Ok, si lahk z merami vrjetn pomagam tud z recepti na netu, al pa kot mi je ena že napisala.

Halooo, v kruhomatu. Prsežm pa, da se bom enga dne potrudla tud sama ga nardit, brez kruhomata. Tko da rabm točne mere. Ok, si lahk z merami vrjetn pomagam tud z recepti na netu, al pa kot mi je ena že napisala.
[/quote]

Pa sj kruhomat zna isto narest, če ma pek roko v gipsu. Važn da zmejša pa ni važn kako.


Za lenuhe nimam milosti!
[/quote]

U pm, a se ne trudm??? O kakšnm lenuhu ti to? Vidš kakšna domačica sm zdej ratala 😉


[/quote]

Pr men je vse 2x 😉
Zdej, pol bomo pa ponovil vajo 😉


[/quote]

Ni bad 😉 z mikserjem pa še nikol vidla nism 😉

U pm, a se ne trudm??? O kakšnm lenuhu ti to? Vidš kakšna domačica sm zdej ratala 😉
[/quote]

Najboljš da ga jaz jutr nardim sam za naju in če bo ratal, pojutršnm še za goste 😉

Ena južna se gre delat dober jogi sončku ene zblojene mamice.
je čist vse en ku.rac kaj bo spekla – mamici sončka je zadosti že to, da ga njen sonček pri eni namaka.
In to je to – enako kot pridobivanje migrantov v neznanem številu … babnice za kur.ac sprejmejo VSE – menjavo vere (mama od Konstatinolopola), družbene ureditve (sestra od Kardelja) …
Ko boš ugotovila, da mama tvojega jebca jebcu tudi vleče, drka , nastavi za anus … bo zgodba popolna

sram naj te bo gnus.

evo, še en video kako ženske delajo kruh z Bosch mikserjem, malo tud reklamirajo Bosch verjetno https://www.youtube.com/watch?v=1dPuCeAoyxk

Lej, vem da je kruh ki ga sam delaš na roke najboljši. Ga pač ne znam. Mogoče ga kdaj probam nardit, zdej pa zihr ne. Če imaš kakšno idejo kako bi ti to nardil v kruhomatu mi napiš, drugač se ti pa vseen zahvaljujem za odgovor. Sploh pa teb.
[/quote]

A si ti men mal fovš, aaa?
E moj tupson, nimaš ti pojma kakšna je Ena južna, kakšna je moja tašča…. nimaš ti pojma, sanji in blebeč še naprej 😉


[/quote]

Hvala. Zdej sva se zmenla: jutr probava nardit, jaz v kruhomatu, on z mikserjem. Tist kruh ki bo boljši, ga bova nardila pojutrišnjem 😉

Hvala. Zdej sva se zmenla: jutr probava nardit, jaz v kruhomatu, on z mikserjem. Tist kruh ki bo boljši, ga bova nardila pojutrišnjem 😉
[/quote]

Sej to se tud lahk da v skrinjo, ane? Ker če bosta oba dobra, midva ne bova mogla to vse takoj pojest 😉


[/quote]
Vsi imajo nekoga, on pa sam in ker se zaveda, da bo večno sam se znaša nad drugimi!

Imam pa še enega: zgolj za 900g
Mleko:250ml
Jajca:4
Olje:1/3 čž
Sladkor:1/4skodelice
Sol:1čž
Večnamenska moka:300g
Koruzna moka:120g
Pecilni prašek:5čž
Program:QUICK

To je recept iz knjižice, ki je priložena Gorenjevim kruhomatom, ja. Samo meni pride presladek, zato dam notri samo 1čž sladkorja.

S tem, da upoštevaj, da v posodo najprej daš tekočine, nato suhe snovi. Pa mešalni lopatki pred peko namaži z maslom, jih boš veliko lažje iz kruha dobila…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Sm 1x nardila navadn kruh, res sm se full namatrala da sm ga vn dobila 😉 hvala.

New Report

Close