Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika KUHARCEEE Primorke

KUHARCEEE Primorke

Drage dame!
Ima katera 2 minuti časa?? Doma imam škatlo morskih sadežev. Teh iz trgovine, malo mešano.

Kako naj jih pripravim? Bo pa zraven kruh! Nč riža, testenin!

Naj potenstam sesekljano čebulo, dodam sadeže….. malo cmarim…. in dodam paradižnikovo mezgo! Vina nimam! Od začimb….baziliko, sol, rožmarin (?)….
Bi ve kako drugače naredile?
Hvala 1000x in lep dan……….večer 🙂 !

Jaz bi naredila brez cebule, a s cesnom. Torej dala cesen na olje, da mal zadisi, dala sadeze in jih malo preprazila, nato zalila s salso, podusila, dodala sol, poper in petersilj. In belo vino, ki ga nimas. 😉 To je vse.

Vem da sem pozna. Meni se to samo s kruhom ne zdi .

Primorci brez pašte ali riža to na krožnik ne bi dali.

Kvečjemu lahko kot solato.

Hvala vam! Zdaj grem delat. 🙂 Sem poguglala še, kaj je to salsa (saj je čebula vmes:) in bo. Pa lačni smo že.
Mogoče dodam na koncu kapljico kisa? Res samo kapljico namesto vina?

11511 hvala tudi tebi. Uf, pa je dobro pomakat kruh v omako. Moram porabit kruh…

Enkrat smo na morju naročili predjed – školjke v omaki in potem še…..pomfri, meso….
Smo se vsi najedli s predjedjo, ker ni bilo boljšega, kot s kruhom pomazat omako:-))))

Hvala vama in LP z deževne Gorenjske!

Jaz bi in sem Primorka. 😉 Morda bi se kruh natrla s cesnom, pokapala z olivnim oljem in malo popekla.

Jaz bi in sem Primorka. 😉 Morda bi se kruh natrla s cesnom, pokapala z olivnim oljem in malo popekla.[/quote]

Tudi jaz bi popekla kruh z olivcem. Same sadeže bi res na hitro prepražila na olju (olivnem), malo česna, na koncu bi dodala par narezanih kaper in vino

Tudi kruh je o.k.

New Report

Close