Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kuharska knjiga

Kuharska knjiga

Pozdravljene!

Že nekaj časa gledam po knjigarnah, da bi si kupila kuharsko knjigo, kjer bi bili enostavni recepti, za vsakodnevna kosila, pa nič pametnega ne najdem. Želim knjigo, ker bi bili enostavni recepti, ne preveč eksotični.

Prosim vas za predloge katera knjiga bi bila najbolj primerna za vsakodnevno kuhanje.

LP

za vsakodnevno kuho ti priproročam VEDNO SESTRA VANDELINA, v sodelovanju z Edvino Novak. (Tole sem zdej čisto po spominu napisala, upam, da je prav) Meni jo je kupila lani hči za Miklavža in se mi zdi resnično super!

S kuharskimi knjigami je križ. Mislim, da bi ti bila Osnovna kuharija všeč. Založba Vale Novak.

Sicer pa pojdi še malo na sosednji forum, na Prehrano. Tam imajo res veliko idej in zelo so prijazni.

Natassa

Ne vem sicer, če se trenutno kje dobi kakšen ponatis kuharske knjige Ivana Ivačića, vendar je pri meni to moja osnovna kuharica. Morda le ena pomankljivost za začetnike… pri receptih ni napisanega časa kuhanja.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

izredno nezakomplicirana knjiga s preprostimi recepti in jedmi tako s sladicami, kot z jedmi za dojenčke itd, je tale in ni draga:

če se ti na tisto številko nihče ne javi pa probaj na tele kontakte na vrhu strani

če želiš da ti prepišem en recept da oceniš če ti je zakompliciran si pa izberi katerega bi. Jaz to knjigo imam.

Tudi jaz prisegam na to knjigo-je zakon!

New Report

Close