Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis kuharska knjiga za najmlajše

kuharska knjiga za najmlajše

Nečakinja stara 9 let si je zaželela kakšno kuharsko knjigo. Vas pa prosim, če veste kakšen naslov knjige primerno za njeno starost oziroma kje bi jo lahko kupila.
Hvala lepa.

Angela Wilkes: moja prva velika kuharska knjiga – bi se jo dalo dobiti še kje v kakšni trgovini, drugače jo imajo v trubarjevem antikvarjatu, ali tistem na galusovem nabrežju se ne spomnim
Filipič: nič lažjega od kuhanja – zelo težko, da jo boš dobila v kakšni trgovini, drugače jo ima antikvarjat, ki je na gallusovem nabrežju, knjigo pa sem vidla v njihovi prodajalni na gornjem trgu
gutta: otroci kuhajo in pečejo – razprodana
Theiling: radi kuhamo – razprodana

Novejše izdaje kuharskih knjig za otroke meni osebno niso dobre. Znatno boljše so tiste mal starejše.

lp

Feliksova kuharska knjiga – se vedno se jo dobi po knjigarnah – notri so jedi iz razlicnih koncev sveta in se prava kuharska kapa! :)))

Za zacetek bo ze…

Točno imaš prav, na to sem čisto pozabila, je dobra sem že nekaj skuhala iz nje. V prodajalnah svet knjige jo imajo in je za 20% ceneja kot v trgovinah.
Novejšega datuma je tudi Mala kuharica – tehnična založba, kot sem pa že rekla novejše izdaje so površne in mi niso všeč (sem jo vidla dans v trubarjevem in stane 2000, medtem ko je Moja prva velilka kuharska knjiga 800)
lp

Svetlana Makarovič: Kuharica uharica (slikanica s kaseto s songi)
Nimam pojma, če jo sploh še prodajajo, a pri Makarovički ni dvakrat za rečt, da jo še.

New Report

Close