Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kuhinja IKEA ???

kuhinja IKEA ???

zdravo,

ali ima kdo kuhinjo iz IKEJE? ali je sestavljanje zapleteno? ali je mozno najet mojstre?

in predvsem – kako je s kvaliteto?

hvala!

kupil en sestav za v klet, sestavljanje je enostavno, ni panek presezek kvalitete, za v klet je pa dobra

Ima sorodnik že cca 5 let, tudi aparate, do sedaj vse ok. Sestavil jo je s pomočjo malo bolj spretnega sorodnika.

Moja mama je kupila kuhinjo Ikea. Omarice so v redu, montaža pa tako slaba, da ni za nikamor. Sedaj iščemo nekoga, da bi jo popravil.  Če kupite kuhinjo v Ikei, poiščite svoje mojstre za montažo. Nikakor se ne poslužujte montaže, ki jo ponuja Ikea.

Saj kuhinje Ikea tudi niso tako poceni.

Meni jo je naredil po meri mizar, mlad , priden in prizadeven.

Pripeljal in zmontiral.Zelo sem zadovoljna!

V decembru.

Odgovor na objavo uporabnika
Portovec, 16.01.2022 ob 20:35

zdravo,

ali ima kdo kuhinjo iz IKEJE? ali je sestavljanje zapleteno? ali je mozno najet mojstre?

in predvsem – kako je s kvaliteto?

hvala!

Imeli smo kuhinjo in še nekaj pohištva. Kuhinjo smo po sedmih letih vrgli ven.

Mi imamo Ikeino kuhinjo že 10 let, zanjo smo dali takrat dobrih 3000 € (cca 5 m zgornjih in spodnjih elementov) in še nismo menjali ničesar, niti enih vodil ali vratc, še sama sem prijetno presenečena. Fronte so bele sijaj in jih samo prebrišem. Mi smo jo sestavili sami, predali in vse ostalo ni problem, le za odrezati pult smo dobili mojstra. Če misliš, da ti sestavljanje ne bo šlo, se pa na netu najde ljudi, ki se s tem ukvarjajo.

Moja kolegica jo ima, stara kakih 10 let, še vedno kot nova. Lahko pa, da je kvaliteta v teh 10 letih padla. Kot pri vsem drugem.

Kot vem ima Ikea kuhinje različnih kvalitet in s tem različnih cenovnih razredov.

New Report

Close