Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kuhinja po meri – cena?

Kuhinja po meri – cena?

Vem, da so cene zelo različne in da lahko dobiš kuhinjski blok za jurja ali pa marmorno kuhinjo za 50.000 eur. Ampak samo za orientacijo, koliko ste dali za kuhinjo, izdelano po meri? Recimo srednje velika, solidni materiali in kvalitetni kuhinjski aparati? Zanima me cena za vse skupaj, omarice in pult in vsi aparati.

Okvirno za vse, če se zadovoljiš s srednjim rangom: okrog 5 jurjev za manjšo, blizu 10 jurjev za večjo (+otok). Kot pa sama ugotavljaš, lahko te zneske poljubno dvigneš. Že pri, kaj pa vem, armaturi in koritu so razponi cen od 50 evrov do 1000 in več.

Rangi so zelo široki. Leseni del cca 800 na tekoči meter. Odvisno od okovja. Mi imamo v večini predale ki so dražji. Vse kar dodajaš je dražje. Pult lahko dobiš za 10e na tekoči meter ali pa tisoč in več na tekoči meter. Aparate in ostalo isto. Lahko kupiš hladilnik za 300e, lahko za 30k. Predlagam da si v ikea planerju zrišeš približno tako kot želiš in boš videla tudi ceno kjer se giblje. Če želiš nekaj osnovnega.

Vem, vse to vem. Zanima me prav iz prakse, koliko ste dali vse skupaj za kuhinjo tisti, ki ste kupili aparate neke srednje cene (npr. Bosch) in dali delat kuhinjo po meri. Je bila končna cena 6.000 ali 16.000 ali ? Pa še to: kdo vam je delal kuhinjo?

Odgovor na objavo uporabnika
gospoodinja, 20.12.2024 ob 15:22

Vem, vse to vem. Zanima me prav iz prakse, koliko ste dali vse skupaj za kuhinjo tisti, ki ste kupili aparate neke srednje cene (npr. Bosch) in dali delat kuhinjo po meri. Je bila končna cena 6.000 ali 16.000 ali ? Pa še to: kdo vam je delal kuhinjo?

Nova kuhinja, ravnokar, mizar na fuš , tekoči meter cca 1000 evrčkov, zelo kvalitetno okovje. Brez aparatov. Aparate izbereš sama , npr. pečico lahko dobiš za 300 evrov lahko pa je tudi čez jurja, V glavnem leseni del kvaliteta cca tisoč evrčkov. Mi jo je pa naredil zelo kvalitetno z vsem detajli.

Po meri je mišljeno pri mizarju? Če je mišljeno zgolj to, da gre od zida do zida in si “oblikuješ” postavitev, potem to ponujajo tudi veliki proizvajalci a la Ikea. Kakorkoli, dve leti nazaj za večjo kuhinjo (6m + otok 2m), bi rekla nek srednji rang materiala in aparatov, malo čez 10 jurjev. Od aparatov je bil najdražji hladilnik, malo čez jurja.

Ne razumem kaj ti to pomaga. Verjetno nimaš iste kuhinje kot mi. Moja v prejšnjm stanovanju je bila 3k leseni del s pultom, aparati še manj kot to. Moja trenutna je bil samo pult 9k. Leseni del 18, aparati 14.

New Report

Close