kuhinja po meri CENA
Mene pa zanima kaksna se vam zdi cena kuhinje po meri 3000e za 5.5m kuhinje v L obliki?
Tak dizajn bo kot na tej sliki,vse enako razen seveda pipe
Dostava ter montaza sta vracunana v ceno
http://shrani.si/f/K/rU/lA73CA9/5113743 … 883807.jpg
ipam da gre odpret
Prepoceni. Zna se ti okoli pri pomivalnega dela zaradi are in vročine okoliške omarice in fronte vihat po dveh letih, čeprav izgleda ultrapasirana front panela. Pa vsaj vodila predalnikov in omar morajo bit Blum – imam že 17. leto – tiptop, zato vem, kaj pišem P je bil samo les kuhinje sicer 12.000 eur redna cena, vendar ujagan znižan model za 60{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} komplet, ker je bil “lanskoletni” model, ne iz tekočega leta
Pa še to si pozabila napisat – keš na roke za te tri jurje, ali z računom?
Če pikiraš na moje sporočilo-piše, da je bila za 60{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} znižana, končna cena torej “samo” 4800 EUR, namesto 12.000 EUR, znamka višjega cenovnega razreda… 17. leto že v pogonu, vsak dan, pa neznucano nič – moderni stil, še vedno. Income takrat 7000 eur – zakaj?
Če pikiraš na moje sporočilo-piše, da je bila za 60{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} znižana, končna cena torej “samo” 4800 EUR, namesto 12.000 EUR, znamka višjega cenovnega razreda… 17. leto že v pogonu, vsak dan, pa neznucano nič – moderni stil, še vedno. Income takrat 7000 eur – zakaj?
[/quote]
Ne, sploh ni bilo namenjeno vam, nisem niti podrobno brala, kdo je kaj pisal, tako nasploh. Meni je to res nepredstavljiva cena za katerikoli prostor v stanovanju. Drugače pa super, da si kdo lahko privošči, so lepše, seveda in užitek, ne samo kuhati, ampak tudi gledati tako kuhinjo. Jaz tudi vsak dan in kuham in pečem, pa je že 14. leto odkar imam to iz Dipota. Ni ne vem koliko nobl, ampak vse funkcionira in je na svojem mestu. Menjali smo edino štedilnik, ampak to je itak “potrošni material”. In še nimam v planu menjati za novo.
Ne, sploh ni bilo namenjeno vam, nisem niti podrobno brala, kdo je kaj pisal, tako nasploh. Meni je to res nepredstavljiva cena za katerikoli prostor v stanovanju. Drugače pa super, da si kdo lahko privošči, so lepše, seveda in užitek, ne samo kuhati, ampak tudi gledati tako kuhinjo. Jaz tudi vsak dan in kuham in pečem, pa je že 14. leto odkar imam to iz Dipota. Ni ne vem koliko nobl, ampak vse funkcionira in je na svojem mestu. Menjali smo edino štedilnik, ampak to je itak “potrošni material”. In še nimam v planu menjati za novo.
[/quote]
Pa saj je ja znano, da sta kuhinja in kopalnica lahko največji strošek domovanj, no . In da ne boš presenečena – pred cca pol leta, ko sem šla v Hišo kuhinj na Dunajski cesti v Lj nekaj pogledat, en par ravno vplačal kuhinjo za 24.700 EUR
https://www.hisa-kuhinj.si/gallery/kuhinje/
Ne se čuditi, ampak vsak ima neko svoje veselje, svoj fetiš, zapravi pa svoj denar in to toliko kot želi, če ga ima
Malo sem si pogledala te novodobne kuhinje. Zelo so nepraktične. Vsaj zame.
Prvič visok sijaj. Mi imamo dnevno sobo takšno. To je groza, vsak prahec, prsti odtis se vidi gor. Se mi zdi, da samo pučem te elemente. Kakšne izkušnje imate vi kaj s tem?
Drugič: ti neki otočki sredi kuhinje. Malo mi je odročno. Ne znam pojasniti, ampak bi bila zelo vesela, če bi znal kdo argumentirano pojasniti, zakaj je recimo to dobro, kaj so prednosti tega.
tretjič: stoli. Ne vem, koliko so stabilni ti stoli, ki so v obliki številke 5, samo brez zgornje črtice. Moja tašča ima več kot 100 kg, a to sploh zdrži? Tudi moj mož ni ravno med suhimi.
Četrtič: koti niso izkoriščeni. Ogromno prostora se izgubi s koti.
Otoki in velike kuhinje zahtevajo “t.i. odprt koncept”, ponavadi v hišah – ni to za v majhna stanovanja, zagotovo ne. Ja, je pametno, če imaš otok okoli inokoli spodaj predale in ne rabiš imet vse v nekih visečih klasičnih omaricah. Je več kot dovolj . Zraven pa lahko podaljšana jedilna “plošča, za katero gredo brez težav 4-6 jedilnih, ne “{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}ka” ali barskih stolov. Sodoben stil kuhinje ti mora bit nekako všeč že v štartu, če ti ni, da si za klasične viseče omarice s panti nanizane v linijo nad glavo z utorčki in podobno, potem to ni to.
Meni osebno je tole všeč, tak material – na tem se ne pozna nič -pa brez ročajev – ker ročaji optično podrejo linijo neke lepe kuhinje. Pa svetla tla, ne siva -naraven svetel les – parket, kar je kontrast kuhinji:
Otoki in velike kuhinje zahtevajo “t.i. odprt koncept”, ponavadi v hišah – ni to za v majhna stanovanja, zagotovo ne. Ja, je pametno, če imaš otok okoli inokoli spodaj predale in ne rabiš imet vse v nekih visečih klasičnih omaricah. Je več kot dovolj . Zraven pa lahko podaljšana jedilna “plošča, za katero gredo brez težav 4-6 jedilnih, ne “{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}ka” ali barskih stolov. Sodoben stil kuhinje ti mora bit nekako všeč že v štartu, če ti ni, da si za klasične viseče omarice s panti nanizane v linijo nad glavo z utorčki in podobno, potem to ni to.
Meni osebno je tole všeč, tak material – na tem se ne pozna nič -pa brez ročajev – ker ročaji optično podrejo linijo neke lepe kuhinje. Pa svetla tla, ne siva -naraven svetel les – parket, kar je kontrast kuhinji:
https://www.hisa-kuhinj.si/photo-gallery/salon-ljubljana/
[/quote]
Tapeta kuhinja po vrsti od zgoraj – tista, ki ima dva oranžna “barska” stola -jaz bi imela še podaljšano “plato”, pa jedilno mizo……