Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kuhinja po meri CENA

kuhinja po meri CENA

Poznate pregovor:
“Nisem tako bogat, da bi kupoval poceni”.

Pri kuhinji res ni dobro varčevati, sploh če veliko kuhate.
Moja znanka je kupila kuhinjo v Momaxu za 1000€ in po enem letu že vse cveti….zraven je bila pečica, ki se kvari kar naprej, napa, ki ne vleče, pomivalno korito na katerem ostane večni madež od vsake kapljice vode…

Jaz sem varčevala, deset let po malo in si privoščila kuhinjo po meri z vsemi aparati za 10.000€, naredil mi jo je mizar… in po štirih letih je kot nova čeprav kuham in pečem 24/7.

Res vam svetujem: Kupite poceni kavč, omaro…pri kuhinji in aparatih pa ne varčujte, razen če mislite vse menjati na dve leti.

Men je zelo poceni ta kuhinja in zelo lepa

A 3000e vam ni veliko za taksno kuhinjo? Tu ste pa res sami bogatuni ocitno

Ta kuhinja na sliki je vbistvu zelo dobra in poceni. Verjemite da si ne zelite placati manj za njo ker jo boste kar hitro menjali

Zelo poceni

Kuhunja je velika, ima veliko omaric, 3k je zelo poceni za tako kuhinjo, ne glede na to, koliko si bogat ali nisi!
Za 2m kuhinje bi pa seveda bila taka cena visoka.

Te moram razočarat, da nimaš niti malo prav; nobeno oglaševanje ni. Patetična si pa le ti.
[/quote]

Nisem razoičaran, dejstvo je, da se običajno tako oglaševanje vrne kot bumerang.

Normalnim podjetjim ni potrebno oglaševati na tako pritlehen način.

tale kuhinja je DRAGA
to pa zato, ker nima nobenega izvlečnega elementa, ima zgolj navadne omarice. tiste so načeloma poceni. kuhinjo podražijo izvlečni elementi, predali, mehko zapiranje predalov in podobno

tale ima zgolj blažilce za vratca (mehko zapiranje), ki so hudo poceni, ker je zgolj ena fedra na gumijastem gumbu

Slabe 4 tisočake sem plačal za vgradni hladilnik, pečico, indukcijo, napo in pomivalni stroj, ti pa 700 evrov za kuhinjo + “vse kuhinjske vgradne aparate”. Komu lažeš? Sama sebi?

Nisem razoičaran, dejstvo je, da se običajno tako oglaševanje vrne kot bumerang.

Normalnim podjetjim ni potrebno oglaševati na tako pritlehen način.
[/quote]

??

Si iz konkurenčnega posla in te to moti? Pa daj link – ti nalepimo kaj, kar nam bo všeč tvojega, pa boš še ti imel kaj od tega, ker sam ne smeš nalepit …… Glej izven “škatle”s tega vidika.

Lej, nimam nič z omenjeno štacuno, samo noter sem šla kot fizična stranka pogledat enkrat lani, pa imajo dobre stvari – tudi dobila idejo, pa mi jo je moj hišni mizar izpolnil še dosti bolje z izdelavo nečesa v kuhinji, kot je bil tam original – iz masive, ne iz kaširane šperplate, kot je bil v originalu tam. Nimam nič od tega, da sem nalepila njihov link. Nisem iz njihove firme, zato ne bluzi.

??

Si iz konkurenčnega posla in te to moti? Pa daj link – ti nalepimo kaj, kar nam bo všeč tvojega, pa boš še ti imel kaj od tega, ker sam ne smeš nalepit …… Glej izven “škatle”s tega vidika.

Lej, nimam nič z omenjeno štacuno, samo noter sem šla kot fizična stranka pogledat enkrat lani, pa imajo dobre stvari – tudi dobila idejo, pa mi jo je moj hišni mizar izpolnil še dosti bolje z izdelavo nečesa v kuhinji, kot je bil tam original – iz masive, ne iz kaširane šperplate, kot je bil v originalu tam. Nimam nič od tega, da sem nalepila njihov link. Nisem iz njihove firme, zato ne bluzi.
[/quote]

Raje prenehaj, saj izgovori nikoli ne pomagajo.

Raje prenehaj, saj izgovori nikoli ne pomagajo.
[/quote]

Daj nalepi prosim svoje delo, ker očitno te konkurenčna ponudba drugih zelo žuli, pa bomo pokometirali, ti naredili reklamo…. Pa jebela, no.

Še enkrat zadnjič: nič nimam s firmo, ki prodaja konfekcijske kuhinje na povezavi, ki sem jo prilepila in nič nisem imela od tega. Samo določeni detajli modelne kuhinje, na 5. fotografiji so mi bili všeč. Zato sem prilepila povezavo. Zato si svoje “izgovore” zatakni za uho.

Izogibaj se klasičnih omaric s policami v spodnjem delu kuhinje. So ekstremno nerodne, nepregledne, stvari pa težko dostopne. Izberi predale različnih globin. Lahko imaš spodaj tudi vrata in notranje predale.

Za šest metrov kuhinje v L obliki – z montažo in belo tehniko sem dal 4.000 EUR – Dan kuchen.

Tako, da se mi tvoja cena ne zdi niti prepoceni, niti predrago – če je vsa bela tehnika že vključena. Če ni, je drago.

to ne pove ničesar. za kakšno kuhinjo točno gre? in za kakšne aparate in katere vse? brez teh podatkov, je skupna cena brez pomena

Lahko prilepiš link kuhinje? Me zanima kateri stil imaš in ali imaš spodaj omarice ali predale. Tudi jaz razmišljam o nakupu pri Dan kuchen. Lahko pa slikaš kuhinjo in pripopaš link.

No tako zgleda kuhinja…tu pri stedilniku se pride plosca naknadno na zid…je pozabil…z napo cena 3070e

https://ibb.co/jDYGD4D
https://ibb.co/vxphcp9
https://ibb.co/8m9ffcy

Poceni

New Report

Close