Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kuhinja po meri-mizar

kuhinja po meri-mizar

Pozdravljeni

Počasi bo treba naročiti kuhinjo. Ker je stanovanje, ki ga opremljam mansardno, bom kuhinjo naročila po meri. Zanima me, ali kdo pozna kakšnega kvalitetnega in cenovno ugodnega mizarja, ki bi mi bil pripravljen narediti kvalitetno kuhinjo po mojih željah. Na internetu najdem mizarje kot so Erjavec, Krevs,…Njihove kuhinje so mi blazno všeč, a slišala sem, da so tudi zelo zelo zelo drage. Kako je s tem, morda kdo ve? Nekje sem prebrala, da je nekomu “Erjavčevo” kuhinjo naredil nek drugi nepoznan mizar, za občutno nižjo ceno. To že, kako je pa tukaj kvaliteta? Ima kdo izkušnje s tem? Ogledala sem si tudi kuhinje mizarstva Nemec in so mi tudi všeč. Morda kdo pozna?

Torej želela bi kuhinjo v srednjem cenovnem razredu, ki bi bila praktična in predvsem kvalitetno narejena.

Hvala za vsak namig

Lep dan

Naročili smo kuhinjo pri mizarstvu Nemec, ki so jo montirali decembra 2004. Midva sva bila zelo zadovoljna, ker se je dalo vse zmenit. Je otočna in zelo funkcionalna, upošteval je vse najine želje. Je pa žal precej zaseden. Vendar pa je bila kuhinja narejena v roku in tudi dostavljena takrat, ko smo se zmenili.

Vprašaj, če te še kaj zanima, lahko pišeš tudi na moj mail.

LP

Svojo kuhinjo ti na tvoje mere prilagodijo tudi v Excelu. To je nek srednji cenovni razred.

Mizarstvo Mirko Trmapuž s.p. v Strahinju pri Naklem. Zadovoljni z narejenim in občutno ceneje kot Krevs. Načrt nam je naredila arhitektka.

Lp,
Darja

MOji mami je delal kuhinjo Peklenk
S kvaliteto kuhinje je izredno zadovljna. Malo zglihaj, pa boš zadovoljna tudi s ceno.

Always look on the bright side of life!!!

Nam jo je bolj ko ne po naključju naredil Erjavec pred dobrimi štirimi leti. Takrat sploh nisva vedela, da je med bolj znanimi in dragimi, imela sva neko zamisel pa sva šla tudi k njemu (obiskala sva večino mizarstev in prodajaln kuhinj, ki so bili pred tem na pohištvenem sejmu). In nama je zračunal, koliko bi naju pri njem stala kuhinja po najini zamisli. Bilo je bistveno ceneje kot Lipa, celo kot Svea in Gorenje. Jasno, da sva se zakurila. Navsezadnje se je sicer izkazalo, da je nekaj pozabil všteti, ampak vseeno je bilo potem razmeroma ugodno, ker nama je šel ful na roko in nama dal precej popustov … Pa sploh ne znava “glihat”. Potem sva imela še srečo, da so morali čakati na neke obsežnejše montaže, tako da so nama kuhinjo naredili prej, kot sva midva uspela kupiti belo tehniko 🙂 Zaradi vsega naštetega, profesionalnosti in prijaznosti in ker po malo več kot štirih letih uporabe nimam pripomb, Erjavca vedno rada priporočam. Po mojem se splača iti vsaj vprašat. Veliko veselja z opremljanjem! LP, D.

New Report

Close