Kuhinja Svea
Pozdravljene!
Razmišljamo o nakupu nove kuhinje Svea, in sicer nam je všeč Angelika. Jo kdo ima? V kakšni barvni kombinaciji? IN ali ste zadovoljni.
Zanima me še, ali se jo bolj splača kupiti v Zagorju ali na primer Lesnini. Kje je ceneje in so sploh boljši pogoji? V Sveinem salonu v Zagorju pa smo že bili.
če ste iz Ljubljane – najboljše pogoje in cerne so imeli v trgovini v hali A v zgornji etaži (btc) – sem pozabila kako se imenuje. Nasvet – v različne trgovine pokličite za ceno za npr. pet vrst omaric, pa boste videli, kje je najugodnejša cena. Povprašajte tudi, kako je z montažo, pa za gotovinski popust oz. kakšne pogoje nudijo za obročno odplačevanje (če je možno). Domov si naročite iz Svee pondbo oz. katalog z omaricami, v miru predebatirajta z možem, kakšno sestavo bi imela, kajti tudi izris kuhinje zaračunajo (ki ga odštejejo, če vzameš kuhinjo pri njih). Pa doma lažje v miru predebatiraš, kašne omarice si želiš in kako bodo postavljene.
Pozdravček Mateja
tejcap, hvala za nasvete. Ja, smo iz LJ, bili smo tudi že v trgovini, ki jo omenjaš. Misliš na Domles, kajne? Bili smo tudi v Zagorju, kjer imajo 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust na keš (ki ga imamo, tako da obrokov ne rabimo), izrisa ti ne zaračunajo (v Domlesu je 5000 SIT, ki so nato akontacija za kuhinjo, če jo naročiš.) Saj to nameravamo: vprašati na več mestih in videti, kje je najceneje.
Še to, če kdo ve: v Svei pravijo, da je lahko kuhinja pri njih toliko časa, dokler ne uredimo vsega, da nam jo pripeljejo in sestavijo (gre namreč za novogradnjo). Drugje pa menda to ni možno. Ali je to res?
Hvala vsem.
To pa je čisto možno… ker tudi če greš po kuhinjo v salon in jo hočeš imeti takoj, moraš počakati – povprečno 14 dni. Mi smo naročili eno ubogo omarico in smo jo čakali en teden, ker je pač ne delajo v Zagorju ampak v obratu pri Ložu. Pa imamo do Svee pet minut peš :))
Pozdravljena!
Mi imamo Sveino Angeliko, naročilo smo jo v Zagorju in čakali malo več kot 1 mesec(pred 2 letoma).
Imamo jo v kombinaciji bela-hruška, ker imamo leseno mizo…..Drugače je meni tudi všeč belo-siva kombinacija.
Mi nimamo nobenih težav, se pa poznajo odtisi prstov, še posebej ker imamo malega navihančka.
Se jo pa da lepo čistiti samo z mokro krpo.
Lp
Maruša