Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kuhinje brez ročajev

Kuhinje brez ročajev

Zelo so mi všeč kuhinje (pohištvo) brez ročajev ali kljukic. Ali ima katera tako in kako se obnese? Se odločam za nakup, vem, da so zelo drage – če je še kak nasvet v zvezi s tem. Hvala!

Jaz imam tako. Ko smo kupovali sem bila malo v dvomih, sem se bala, da bolj umazano, ker pač ni ročajev. Pa ni tako, ni nobenih težav, čeprav je kuhinja (pretežno) bela. Pa še čiščenje je bolj enostavno.

Jaz jo imam. Sicer je že bila v stanovanju, ko sem ga kupila. Meni je zelo všeč in še odlično se obnese. Pa še čiščenje je zlo enostavno, ker so vse površine gladke. Važno je edino, da so vgrajeni mehanizmi za odpiranje omaric in vodila pri predalih kvalitetni.

Jaz jo imam. Saj ne rabiš sploh rok za odpiranje, samo z bokom se mal nasloniš in ti mehanizem sam odpre omaro, predal…meni je super.

Jaz je pa nisem izbrala.Zato,ker me razlog,da se enostavno cisti,ne preprica.Jaz nimam namena vsak dan brisat vratca oz predale,pa ce je se tako simpl.Dejstvo pac je,da se prstni odtisi poznajo ze,ce imas ciste roke,kaj sele med kuho.Zato imam sedaj kuhinjo z mat frontami in rocaji.

Poglej pod blum okovje. Imajo zelo kvalitetno in res ne rabis roke,še niti prsta ne,da odpreš željeno omaro.

New Report

Close