Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kuhinje kerin-povirk

kuhinje kerin-povirk

Pozdravljene!

V enem spodnjih postov je bilo govora o kuhinjah in nekatere ste omenile tudi studio Kerin-Povirk. Prejšnji teden sem bila na sejmu in se zaljubila v njihove kuhinje… Vem, da oni kuhinje tudi rišejo, pa me sedaj zanima, če je mogoče, da ti kuhinjo samo zrišejo, pa ti to plačaš in greš…ne pa nujno kuhinjo tudi kupiš.
Pa še to:če daš kuhinjo delat pri njih…kakšen cenovni rang je to, ker kuhinje se mi zdjo res krasne…
Nasploh: kako se gibljejo cene kuhinj (brez bele tehnike) po tekočem metru? Včasih se je reklo: 100.000 Sit na meter. Pa sedaj? Poznate tudi kakšne razpozne po kakšnih znamkah?
Meni so na primer tudi zelo všeč kuhinje ewe,…
Da se ne zasanjam preveč…
Lep dan vsem, ki vam je kuhinja zelo pomemben prostor v hiši…:-)))
Ana

jaz sem pri njih kupila kuhinjo in sem izjemno zadovoljna z njimi. vse lepo izrišejo – plačali smo nekaj 1000 sit za risbo – in naredijo. mislim, da akontacijo za načrt zadržijo, če se ne odločiš za kuhinjo. so zelo praktični pri nasvetih. montirajo tudi odlično. skratka – se splača! cena je precej zasoljena. jaz imam 4,5 m kuhinje, zraven sem vzela napo, steklo keramično ploščo, pečico, pomivalni stroj, začimbe, posodice za shrambo in voziček liko vrhnika, pa je zneslo 2 mio sit. mogoče drago, a kot sem rekla ok.

pa pa

Edini problem pri tem risanju je; da se moraš odločiti za model, ker vsi modeli nimajo vseh elementov in ti potem na podlagi teh elementov zrišejo…mene je to zmotilo in nisva pri njih naročila izrisa; čeprav sva mislila…pa sploh niso arhitekti ali oblikovalci, tako da je bolje da sam to narediš ali pa si res najdeš strokovnjaka; potem pa le tam kjer boš kuhinjo naročila še enkrat vse zrišeš z njihovimi elementi (in se tako preveri, da so res vse njihovi, da ne bo potrebno kakih elementov po meri) in seveda cena pade ven.
Še to žlahtnica je tam kar parkrat težila in so ji zrislali ene dve kuhinji for free; naročila jo pa še nikjer ni.

Meni so jo lani izrisali zastonj, vzela sem jo drugje.. Tako drage tudi niso ,kot je napisala Alenka, saj si verjetno mislila samo lesene dele. Npr. napa je lahko 20 ali 200 tisoč, tako je tudi z drugimi aparati.

Oni, kolikor vem kuhinj ne delajo, ampak prodajajo kuhinje Nobilia in Hecker. Zadnja je 10-15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dražja. Obe pa sta od nemškega proizvajalca.

Koliko bo kuhinja stala je odvisno predvsem od tega, kakšne elemente boš izbrala. Zadevo precej podražijo kotni elementi, izvlečne omare, dvižne omarice, pri enem od teh dveh, se ne spomnim pri kateri je možnost talnih predalov.

Najbolje je, da se zapelješ do njihovega salona v Trzinu in prosiš za prospekt. So taki bolj debeli in imajo zadaj dimenzije elementov, sicer ne vseh. Če ti prodajalec reče, da jih nimajo, prosi za ta stare, saj mere so enake.

Ne vem, v čem je problem, da ne bi kuhinjo sama izrisala, potem, ko veš, kakšne so dimenzije elementov.

Če se boš odločila za katero od teh kuhinj povprašaj, kdaj imajo sejemski popust, to je pri njih približno 2x letno.

Nobilio prodajajo tudi v Kranju v Dolnov centru.

Želim ti dobro izbiro in ugoden nakup.

Kuhinje ewe imajo razstavljene v Mercator Centru v Šiški, a za te kuhinje je že pred leti veljalo, da pride tekoči meter cca 1 mio SIT (seveda samo leseni del).

Iz svoje izkušnje ti pa lahko povem, da so veliki izvlečni predali sicer precej dražji od običajnih spodnjih omaric z vratci, a po uporabnosti vredni tega doplačila.

Kuhinje EWE prodajajo tudi v Rutarju. Res, da so drage, vendar po funkcionalnosti in kvaliteti – sploh prednjih panel kar se čiščenja in vdzrževanja tiče – daleč najboljše. Moja tašča jo ima že 7 let, jaz pa drugo leto. In sem res zelo zadovoljna. Imam tudi izvlečne predale širine 100 cm, sistem za samodejno zapiranje predala, vrteči kotni element, kjer je ogromno prostora in spraviš noter “slona in pol”, pomivalni stroj pa imam na višini – višje od delovne površine. Pa še veliko funkcionalnih idej bi se našlo…..

New Report

Close