Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kuhinje SVEA – ali kaka druga?

kuhinje SVEA – ali kaka druga?

Pozdravljene!

Z možem se odločava za nakup kuhinje Svea in sicer Hortenzije v barvi češnje. Zanima me, ali ste tisti, ki imate kuhinjo Svea z njo zadovoljni?

Poleg tega me pa na splošno zanima, katero znamko kuhinje imate?
LP

Svea: Mateja bela – jo imam že blizu 20 let in je še vedno kot nova… (uf, je res že toliko časa????)

Nataša

Svea – Irena. Brez pripomb…

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

Oh, punci, ne vesta, kako sem vesela vajinih odgovorov. Meni se zdi nakup kuhinje en tak velik korak. Pa vsi me sekirajo, zakaj ne bi kake moderne kuhinje… Meni je pa klasika najlepša in večna.

Mi imamo Sveo – Lauro in smo zelo zadovoljni.
Lp, Sara:)

Tašča ima Sveo (tipa ne vem), jaz imam Marles. Obe zadovoljni!

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Moja mami ima tudi Sveo, menda bo zdaj že 20 let tega. Ko smo se selili, smo dokupili omarice, pa nekaj “servisa” so naredili. Mislim, da je Maja. Meni je zelo všeč, pa še vedno je kot nova.

NO, meni pa je žal, da nisem vzela svee. Vzela sva lipo in sva imela toliko težav. Dvakrat sva reklamirala, pa napol grozila, da so se potem sploh prikazali z reklamiranim materialom. Zdaj se mi je pa po dveh letih sprednja stran enih vrat prav noter vdrla, tako da imamo pri enih vratih air conditioning;o((((((
Pa še dragi so bli kot žafran.

Jaz imam rustikalno italijansko kuhinjo in sem super zadovoljna.

jaz imam svea-mateja in sem z njo fulll zadovoljna. mami pa ima tudi sveo-lauro in tudi ona je zelo zadovoljna z njo.

Katja, midva imava Svejino Hortenzijo, kombinirano češnja in bela barva. Kuhinja je brezhibna in jo ne zamenjam za nobeno drugo. Sicer je stara šele eno leto in še malo, vendar dosedaj brez najmanjših napak in vse deluje brezhibno. Cenovno ugodni, montaža brezplačna. LP

Svea Viola – po desetih letih sva še lahko dokupila elemente. Zadovoljna!

Jaz sem zadovoljna.
Zdržala je selitev, kar smo sokupili paše zraven, super se obnese.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Ker imamo kuhinjo staro “100” let, se mi od časa do časa prileže pogledat tole (upam, da bo delalo) ;

Marles – Rena z rdečimi dodatki

Še ena s sveo- ireno. BP

tile linki so pa ravno prav 🙂 tudi mi kupujemo kuhinjo….

Imam Sveo-Leono, sedaj peto leto in sem zelo zadovoljna, prav nobene pomankljivosti še nisem našla, razen visoke cene. hihihihi. očitno, se splača.

**************************** Tudi to bo prešlo.

Gorenje, Prima, imamo jo 2 leti, zaenkrat brez težav:).

Bacilka.

tale je pa moja, pa sem tudi zelo zadovoljna z njo:

**************************************************** Jemanje nam polni roke, dajanje pa srce.

Jaz imam sveo – Sara in sem zelo zadovoljna. Tašča ima Evo in so se po 1 letu začele lupiti srebrne obrobe – je reklamirala, pa ni bilo odziva!

udb

Oh, zdaj ste me pa do konca prepričale. Tudi mi bomo kombinirali češnjo z vanilijo.

LP

Svea Katarina – osem let. Brezhibna. Razen umazanije :)))) Ni Fate!
Mama ima Marles Vita češnja. Pa se vidijo beli robovi povsod, ker ni obdelano s češnjo. Skratka mene je kuhinja zelo razočarala. Pa še spodnje letvice so tako privijačene, da se vidijo vijaki. Izdelava na nuli.
Tudi meni se blazno dopade Hortenzija, ker imam rada tople barve.

Imava svea- lauro, v barvi češnje. Tudi jaz sem zadovolojna z njo. Pa tudi z dostavo, brezplačno montažo.

Svea – Viola. Se danes je lepa, stara cca 10 let. Prijazni monterji, ce se spomnim nazaj, takrat je bila tudi kar cenovno ugodna. Se danes vsak rece, ti imas pa res lepo kuhinjo.

New Report

Close