Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kuhinje – visoki sijaj

Kuhinje – visoki sijaj

ALi ima kdo belo kuhinjo visoki sijaj. Zanima me kako se kaj obnese, predvsem, pa če se res pozna vsak prtni odtis ob dotiku? Kako pa se čisti in katero imate.

Meni je ful všeč kombinacija bela in delovna pločša am. oreh, pa so vse v izvedbi visoki sijaj.

Hvala za pomoč.

Pozna se vsak odtis. Nikoli več. Čistiš z vodo, mehko krpo in kapljico razmaščevalca. Večino časa je pa pri otrocih itak vse potacano.

mi imamo dnevno pohištvo visok sijaj, pa se res vse vidi Kaj pa, če bi dala mat barvo? Ma veš kaj, če si pridna gospodinja, se ti ni treba bat.

*****Tudi zate sonce sije****

Ja, ampak dnevna je vseeno drugače kot predali, ki jih odpreš po desetkrat, dvajsetkrat na dan – ti in otroci.

saj to pravim, že dnevna je štala, kaj šele kuhinja

*****Tudi zate sonce sije****

mi smo kupili tašči tako kuhinjo. Svinjarija na kvadrat. Ne smeš se dotakniti a da ne pobrišeš za sabo. Jaz jo nebi imela niti, če bi mi jo v trgovini podarili.

Mi imamo kuhinjo ameriško jabolko, fronte pa magnolija – visoki sijaj. Sem zelo zadovoljna, hitro se počisti. Klub temu, da imam 2 majhna otroka, se kuhinja sveti,
lp.

Zanimivo. Jaz pa imam Ikeino white abstrakt in je ne morem prehvalit. Imamo dolge kovinske ročaje in odpiramo tako, da držimo ročaj. Prej sem imela rustikalno hrastov furnir in plin, pa ne bi šla nikoli več nazaj, ta vrag od omar ni bil nikoli videti brezhibno čist in gladek (če si dooobro pogledal:)).
Če se pozna kakšen odtis, potegnem s krpico za poliranje visokosijajnih površin in zadeva rešena. Mojaizkušnja z belim visokim sijajem v kombinaciji z indukcijo je odlična!

Jaz pa ne razumem, da se mora kuhinja kar naprej svetit in biti kot da si stopil v laboratorij :-)). Sicer nimam visokega sijaja, ampak si predstavljam, da je to podobno kot če imaš stekleno mizo v jedilnici. Vsak prst se pozna. In? Obrišem 1x, če smo cel dan doma 2x na dan in stvar rešena. A pomivalno korito se vam tudi ves čas sveti? Pa ga je treba tudi kar naprej brisat in brisat, če hočeš da se…Jaz se s tem sploh ne bi obremenjevala, če ti je nekaj všeč…go for it…

Jaz sicer nimam sijaja, imam pa brez ročajev in se je za odpiranje vedno treba dotakniti front s prsti. To odsvetujem, če kaj koristi…

Jo imamo in sem zelo zadovoljna z njo. Res se vse pozna na njej, se pa zelo enostavno čisti ( uporabljam čistilo za stekla ). Meni je všeč, da se umazanija vidi, saj to, da se ne vidi ne pomeni, da je ni. Sem se navadila večkrat potegniti s krpo po fronti omare. Je veliko več dela s čiščenjem umivalnika, saj se tudi na njem vse pozna.
Najboljše pa je, če zamižiš na eno oko in odmisliš umazanijo…

Mi imamo visoki sijaj vanilija barvo od Dan Kuh. in smo zelo zadovoljni! Čistimo z vodo in “krpico za čudeže delat” 🙂 Nimam občutka, da se “vse” pozna?!? Morda mi svetloba pod hvaležnim kotom pada v prostor 🙂 Zagotovo nisem “picajzelj, a slepa tudi nisem, niti očal ne nosim 🙂

Na svetli se seveda ne pozna toliko. Mi imamo temno barvo in je res grdo. Grdo je pa zato, ker nisem picajzelj in se mi ne da cele kuhinje prebrisat dvakrat na dan????? Kot ena omenja gor za mizo.

jaz imam tudi vanilijo – visok sijaj in moram prav od blizu pogledat, da se vidi umazanija.

prstni odtisi pa se sploh ne poznajo.

SEm vam zelo hvaležna za vsa mnenja,…čeprav sem že včerj rekla, da visoki sijaj absolutno ne, sem po današnjih odgovorih bolj pozitivna in sem se odolčila, da gremo v nakup!

Prepričalo me je ravno to, da se pozna, ampka se zelo enostavno sčisti, ker je tudi meni slabše, da se umazanjija ne vidi in jo posledično ne čistiš.

Gledam pa Marlesovo Aleo, kakšne imate pa vi?

Pa saj prstni odtisi menda niso umazanija? Rdeča bo obup.

Imam in ni nobenih problemov. Zelo zelo lepa in enostavna za čiščenje. Mnogo bolj kot mat, ki sem jo imela prej

Imamo 3 mesece staro Sveino Carisso bela-antracit, ZELO ZADOVOLJNA!!!!!!!! Kar veselo v nakup in veliko veselja v novi kuhinji! LP!

jaz imam visoki sjaj bordo rdeče, obup!!!! Imam male otroke in že po enem mesecu risi po vratih, sem malo bolj hotela te rise spucat, nastali madeži,ki se fajn pozna. Ima morda kdo izkušnje,če se s kakim sprejem,al kako to da poštimat?

New Report

Close