Kuhinje – visoki sijaj
Zanimivo. Jaz pa imam Ikeino white abstrakt in je ne morem prehvalit. Imamo dolge kovinske ročaje in odpiramo tako, da držimo ročaj. Prej sem imela rustikalno hrastov furnir in plin, pa ne bi šla nikoli več nazaj, ta vrag od omar ni bil nikoli videti brezhibno čist in gladek (če si dooobro pogledal:)).
Če se pozna kakšen odtis, potegnem s krpico za poliranje visokosijajnih površin in zadeva rešena. Mojaizkušnja z belim visokim sijajem v kombinaciji z indukcijo je odlična!
Jaz pa ne razumem, da se mora kuhinja kar naprej svetit in biti kot da si stopil v laboratorij :-)). Sicer nimam visokega sijaja, ampak si predstavljam, da je to podobno kot če imaš stekleno mizo v jedilnici. Vsak prst se pozna. In? Obrišem 1x, če smo cel dan doma 2x na dan in stvar rešena. A pomivalno korito se vam tudi ves čas sveti? Pa ga je treba tudi kar naprej brisat in brisat, če hočeš da se…Jaz se s tem sploh ne bi obremenjevala, če ti je nekaj všeč…go for it…
Jo imamo in sem zelo zadovoljna z njo. Res se vse pozna na njej, se pa zelo enostavno čisti ( uporabljam čistilo za stekla ). Meni je všeč, da se umazanija vidi, saj to, da se ne vidi ne pomeni, da je ni. Sem se navadila večkrat potegniti s krpo po fronti omare. Je veliko več dela s čiščenjem umivalnika, saj se tudi na njem vse pozna.
Najboljše pa je, če zamižiš na eno oko in odmisliš umazanijo…
SEm vam zelo hvaležna za vsa mnenja,…čeprav sem že včerj rekla, da visoki sijaj absolutno ne, sem po današnjih odgovorih bolj pozitivna in sem se odolčila, da gremo v nakup!
Prepričalo me je ravno to, da se pozna, ampka se zelo enostavno sčisti, ker je tudi meni slabše, da se umazanjija ne vidi in jo posledično ne čistiš.
Gledam pa Marlesovo Aleo, kakšne imate pa vi?