Kuhinjske zavese
Sem pobarvala kuhinjske stene, pa zdaj zavese ne pasejo vec noter.
Kuhinja je crno bela – kotna, stoli in miza crni, stene pa do polovice temno marelicne, od polovice naprej pa bele. Kaksne zavese? Zavese pa morajo bit, ker smo doma v prtlicju in me vsi not vidijo. Roletice pa ne bi imela, ker potem ni dovolj svetlobe.
Ali pa bele kombinirane s temno marelično, tiste ki se dvigajo ali spuščajo tako kot žaluzje, ko potegneš vrvico gredo gor, potem pa imaš lahko do polovice, zvečer pa dol spustiš (da te ne vidijo radovedni sosedje). Upam, da razumeš, o zavesah je težko pisat, ker si lahko čisto različno predstavljamo:))
lp
Meni je tud izbira zaves trenutno najtrši oreh. In tudi jaz razmišljam o unih dvižnih. Kaj pa IKEA – imajo tud tam take? Tud jaz sem v pritličju in ne vem kako stvar rešit. V kuhni mam žaluzije in mrežast firnk, razmišlam še o dodatnem dekorju okrog. Za dnevno in spalnico pa se mi ne sanja, kaj bi. Ali je žaluzija + samo dvižna zavesa premalo? Mora bit še neki belega? Ampak tok sovražim tiste gladke, svetleče plastične zavese….
Če vas zanimajo zavese za ali v spalnico,kuhinjo,dnevno sobo,otroško sobo ,pisarno…
vam svetujem ,da greste v trgovino Mavro v Slovenj Gradcu,kjer imajo vzorcev malomorje,tudi na izmere na dom pridejo,vam svetujejo,šefica je pa itak luštna in seveda obvlada stvar,
res prava izbira in kvalitetna,ne bo vam žal,