Kuhinjski pult
Hja no, 16.04.2024 ob 09:46
Imamo granitnega 15 let. Tak je, kot nov.
Neobčutljiv.
Meni je bilo slednje najpomembneje. Da moram pri kuhinjskem pultu paziti z vročimi posodami, obarvanostjo živil…ne, hvala.
Imamo stopnice v enakem granitu.
Se strinjam z vzdržljivostjo le dizajn mi ne sede. Ogledala sem si “milijon” vrst granita a mi deluje pretežko, vzorci premočni…
Magneta, 16.04.2024 ob 09:57
Se strinjam z vzdržljivostjo le dizajn mi ne sede. Ogledala sem si “milijon” vrst granita a mi deluje pretežko, vzorci premočni…
Res, granitni pult ne more biti neopazen.
Zato smo se odločili, da bo glavni okrasni element, če je že močen, naj bo.
Imamo blue pearl. Omarice bele v kombinaciji s toplim lesom.
Les zmehča
Hja no, 16.04.2024 ob 10:03
Res, granitni pult ne more biti neopazen.
Zato smo se odločili, da bo glavni okrasni element, če je že močen, naj bo.
Imamo blue pearl. Omarice bele v kombinaciji s toplim lesom.
Les zmehča
Odlično, če vam tako odgovarja. Meni ne, imam čisto drugačen okus.
Jaz113, 16.04.2024 ob 10:07
Jaz sem kupovala kuhinjo 2018. Ne vem kaksen pult imam, vem pa,da je bil kerok takrat 35€, kar je bilo zelo drago, navaden pult pa med 12 in 20€. In ta navaden pult je se vedno tak kot je bil. Zakaj je pa tezko vroco posodo postavit na desko, pa same veste
Če vam odgovarja je to ok. Meni ne. Do zdaj sem imela “navaden” pult, od zdaj dalje hočem nekaj boljšega.
Kaj pa tehnični kamen? Veliko nevpadljivih vzorcev/barv
Lej, nekateri pa želijo imeti “mesarski” pult – to je tisti iz debelih lesenih kock. Ne vem, kako naj razložim. Tudi ni prav poceni in ga je potrebno 1x ali 2x letno naoljiti, pa sploh paziti npr. na razlitje vina in/ali postavljanje vročih posod. Ampak, vsakomur svoje. Meni ultrapas povsem zadostuje, za svojo ceno zelo trpežen in tudi hvaležen kar se tiče čiščenja. Marmor nikakor, ker je preveč porozen. Umetni kamni (Kerrock …) imajo tudi svoje slabosti. Opcija je tudi inox kot v profi kuhinjah, ampak večini ni všeč izgled.
Bogpomagaj, 16.04.2024 ob 10:55
Kaj pa tehnični kamen? Veliko nevpadljivih vzorcev/barv
Hvala za tole, bi se lahko dobilo kaj lepega.