Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kuhinjski robort delimano

kuhinjski robort delimano

Zanima me če je kuhinjski robot Delimano dober,a ga kdo ima. Namreč zadeva mi je zanimiva in bi jo potrebovala za gnetenje testa.
Pred kratkim sem v Dormeo trgovini kupila ožemalnik za pomaranče pa je to vstran vržen denar, ne bi rada še ene napake.

Hvala za inf.

Nimam kuhinjskega robota Delimano. Ampak. Moja ocena je, da boš stran vrgla denar. Nima rezervnih delov. Ko se pokvari, vržeš vstran. Kupi si Bosch-a ali KitchenAid. Jaz šparam za Bosch-a s tehtnico, pride 600 €. Čeprav nekaj zadnje čase govorijo, da privzdiguje napravo. Mogoče si kupiš KitchenAid-a. Ampak. Samo ne Delimano. Imam njihov aparat za sladoled in je kr neki, na steno se lima ves sladoled, večino mase vržeš stran. Škoda časa in denarja.

Kuhinjski robot. Ob kuhinjskem robotu potrebujemo tudi kuhinjsko robotko. Kuhinjska robotka mora znati pravilno ravnati s kuhinjskim robotom. Ko kupite kuhinjskega robota so navodila za uporabo priložena.

Pozdrav

Mi imamo delimano Dezire in je cisto ok,smo zamenjali za Bosch,v 1letu je sel v smeti,sploh se ni dal popravit placal smo ga 478€

Ce ste nepismenu in ne znate prebrat navodila kako se aparat uporablja,potem je res bolje da ga ne kupite

Sam sem kupil bosch mum5 zaradi kvalitele…. Sedaj mi je žal .

3x sem ga uporabil in je zaštekal zaslon tako , da vage nemorem uporabljati . Tudi z prstom sem pobrisal oba znakca iz ekrana ki uznačujeta timer in vago , res nora kvaliteta..

Sedaj bom kupil od delimana tega z 6.5l posodo za tisto kepo testa zmešat bo čisto vredu. Bosch ima samo 3,9 l kar je premalo v večini primerov , če delaš nekaj za več ljudi.

lp

Ima kdo novega Delimano Pro? Je uporaben za gnetenje testa?

že dve leti in mi je super, uporabljam pa ga ene dvakrat na teden (za pripravo testa za pico, kruh, listnato testo, za biskvite, stepenje smetane,….)

Pozdravljeni!

Imam delimanovega robota. Glava kamor je nataknjena mesalna rocica ima cca 1 cm ‘lufta’, tako da po dnu mu moke ne zmesa dobro. Enkrat sem ga ze zamenjala, pa je se vedno isto. Ali ima se kdo take probleme? Delajo vsi roboti tako?

Hvala za odgovore!

Odgovor na objavo uporabnika
Tedi, 30.01.2023 ob 14:16

Pozdravljeni!

Imam delimanovega robota. Glava kamor je nataknjena mesalna rocica ima cca 1 cm ‘lufta’, tako da po dnu mu moke ne zmesa dobro. Enkrat sem ga ze zamenjala, pa je se vedno isto. Ali ima se kdo take probleme? Delajo vsi roboti tako?

Hvala za odgovore!

ja, vsi. Jaz si po dnu postrgam z roko in potem spet vklopim.

New Report

Close