kuhinjski robort delimano
Nimam kuhinjskega robota Delimano. Ampak. Moja ocena je, da boš stran vrgla denar. Nima rezervnih delov. Ko se pokvari, vržeš vstran. Kupi si Bosch-a ali KitchenAid. Jaz šparam za Bosch-a s tehtnico, pride 600 €. Čeprav nekaj zadnje čase govorijo, da privzdiguje napravo. Mogoče si kupiš KitchenAid-a. Ampak. Samo ne Delimano. Imam njihov aparat za sladoled in je kr neki, na steno se lima ves sladoled, večino mase vržeš stran. Škoda časa in denarja.
Sam sem kupil bosch mum5 zaradi kvalitele…. Sedaj mi je žal .
3x sem ga uporabil in je zaštekal zaslon tako , da vage nemorem uporabljati . Tudi z prstom sem pobrisal oba znakca iz ekrana ki uznačujeta timer in vago , res nora kvaliteta..
Sedaj bom kupil od delimana tega z 6.5l posodo za tisto kepo testa zmešat bo čisto vredu. Bosch ima samo 3,9 l kar je premalo v večini primerov , če delaš nekaj za več ljudi.
lp
Tedi, 30.01.2023 ob 14:16
Pozdravljeni!
Imam delimanovega robota. Glava kamor je nataknjena mesalna rocica ima cca 1 cm ‘lufta’, tako da po dnu mu moke ne zmesa dobro. Enkrat sem ga ze zamenjala, pa je se vedno isto. Ali ima se kdo take probleme? Delajo vsi roboti tako?
Hvala za odgovore!