Kuhinjski robot
Kupujem kuhinjski robot…ker nimam zanj namenjenega celega premoženja, me zanima kater bi bil ok. Pa ne Bosch, ker mi je ful antipatičen.
Mnenje za ta dva:
https://www.mimovrste.com/kuhinjski-roboti/tristar-kuhinjski-robot-mx-4184?v=842899
http://www.electronic-star.si/KLARSTEIN-BELLA-ARGENTEA-kuhinjski-aparat-1200W_i41423.htm
Stvar je taka, da doma veliko pečemo; jaz sladice, mož pa kruh in pekovske izdelke. In bi nam zelo prav prišel.[/quote]
v enem letu boš pogruntala, da sem imel prav:-)))
Oprosti ampak se definitivno ne strinjam.
Imam robota na pultu in je skoraj v vsakodnevni uporabi. pa ne mi reči, da ti je lažje mesiti kruh ročno. Meni dosti bolj paše vključit mašinco in delat karkoli drugega – magari noge na kavč.
Zame najbolj brezvezen nakup gospodinjske igračke je bil pekač kruha – ki je že na deponiji ter friteza, ki še ni, ker je tako založena, da težko pridem do nje.
tudi pri nas veliko pečemo.
in občasno obrišemo prah s te drage igrače.
dovolj drage, da se mi je škoda zdi odpeljat na deponijo…[/quote]
Preverjene znamke so zagotovo dražje … upravičeno ali neupravičeno, naj vsak presodi po svoje. Vsekakor pa kakovostne znamke zagotavljajo servis in rezervne dele. Pri no name produktih pa uporabnikom pri nas svetujemo, da se prej pozanima kako je z garancijo in servisom. Je pa tule primerno morda opozoriti tudi na to, da je pri no name artiklih smiselno premisliti kje jih boste kupili. Če gre uvoznik v stečaj, se garancija sicer prenese na trgovca, a tudi ta lahko hitro propade, zapre firmo itd. Če se odločite za no name nakup, naj bo vsaj pri zanesljivem trgovcu, to bi bil moj nasvet.
s tem komentarjem se strinjam vam na kratko razložim kaj se je zgodilo.
Pred zaprtjem spletne trgovine (Oskar….) smo kupili aparat in je servis je šel v stečaj sem aparata poslala trgovcu v tem času pa je tudi trgovec šel v stečaj mojo reklamacijo pa je tik pred zaprtjem še prejel sem do danes sem ostala brez aparata in plačane kupnine izdelka…..tole sranje urejam že leto ali dve da bi vsaj prišla do gotovine pa se nič ne premakne…..država pa sedi križem rok in me pošiljajo od enega do drugega urada in tretjega urada…kažejo samo s prsti na koga naj se obrnem…ker mi je že prekipelo sem vse pustila in upam da si bo kdo tole pobrano kupnino nekam zatlaču…..v glavnem sama štala zato ne priporočam nakupa kakšne znamke za katero se ne ve kaj stoji zadaj….