Najdi forum

Kul

Jest grem..u mažule..sm preč že čisto….a mapk tud to bom enkrat nardila..šla..šla…nemaram omejitev..nemaram napisanega živlenja..rada imam spontanost..zanimivost..rada mam moving ne pa statko..bemti….
Marijaaaaaaa lepo spančkej..pa kej lepega sanjej NOČKO CMOK!!***

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Cmoka tudi tebi, muca, pa zajčku enega spešl,
pa moji ljubi mili Niobi …. oh, le kje je to moje
dekletce ? Niobička, na odejico, lepo se zadekajva,
da bova lepo sanjali!
In prisanjali makovo polje …… oja, makovo polje
in dušo, ki mu da dodatnega življenja !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

🙂 n’č ne štekam, ampak, ziher je kul :)))))) Ne, nisem gledal filma:) mislim.. sploh ne vem da bi bil kje kakšen pameten film 🙂

Dobro jutro gmajna, dobro jutro Marija 🙂

Dobro jutro Jani. Ne, ni bil film, bila je tista
nora nanizanka Seks v mestu, kjer nastopajo
štiri dekleta, ki se pogovarajo o seksu. Ena o
tem piše eno kolumno v nekem časopisu,
druge tri jo oskrbujejo z gradivom, he, he, he.
Sama sem zdaj gledala dve zadnji nanizanki,
ko se je o tem enkrat razpisalo na Življenju, pa
me je včeraj kar potegnilo notri, ko je bilo govora
o seksu na podeželju, ha, ha, ha!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

ahaaaaaaaa 🙂 no, moram priznat, da sem gledal oddajo City folk al neki tacga, ljudje mest, ki je bila tokrat iz Barcelone. Vmes sem seveda vedril apa tuki gor 🙂 p ani bilo n’č… zanimivga 🙂

A ni rekla da do ponedeljka nč Pc-ja..al se sam motim??

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

O tem je Severnica govorila, lahko pa tudi, da je
tako tudi pri Niobi, pri Nikiti je zagotovo, je ona tudi
to napisala ……

Aha..sej sem čist zašraufana že…nč čudnega da vse že miksam

Hoj Jani … ja sej bo res kmal nočka :)))

lepo nočko 🙂

B.

Barbara…. :))))))))))))) ma kje si duša draga :))))))))))))) lubčka 🙂

ja ne, sej se meni tudi zdi :)))), no vsaj to :)))) , da je Nioba omenila , da bo v enih hiribih. Tam verjetno ni kompjuterja :)))) sicer sem sigurna, da bi se nam oglasila, norcem neumnim :)))))))))))

sej pravim .. izgubljena do konca :))

kakšna se ti pa zdim gor na slikci :))) mislim na prejšnji temi 🙂

B.

ps, duša draga :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Eh, Barbara… to pa skor ne verjamem.. izgubljena namreč :))) Sej bi te vprašu, kako je s tvojo službo, pa ne vem… če lahk :)))))

Janiju je B. na zgornji slikci full všeč, vendar, verjame da ne je skos :))))

p.s :)))) lubčka!!!

ja lubček pomaga :))) služba je pa ni … jem pa .. ja .. včasih že no :)))))

drugač pa kr verjami .. izgubljena sem res … ok .. mal sem izgubljena 🙂

papa Jani 🙂

New Report

Close