ja, tanovi so se izkazali… so nardili kažin.. pol pa omagal sred dneva… Sej, jih čist razumem.. ko se bodo navadli, da je treba energijo šparat za čez cel dan..
Tko… lep večer, pa lepo noč vsem skupaj, jest pa za.. knigce!
madonca Jani .. sej ne vem če bom šla s tabo na špinel zdej ko boš mel toooooooolk novega znanja :)))
B. želi janiju en ful lep večer … pa fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul … sreče jutri pri mučnem opravilu :)))))
sej to je blo bolj v hecu rečeno :)))) tud jest nisem mel doma PC – a, dokler me tale forum ni posrkal vase… pol je blo pa kar na enkrat treba kupiti PC in net zrihtat :))
Dr. B. iščem te že dva dni. Nujno moram govorit s teboj v vezi enega pacienta. Mislim , da mu morava spremeniti diagnozo. Sama ne morem določiti pravega odmerka, prejšnji ne zaleže več !!
Mah, ja, sem bila na posvetu ” problematični pacienti ” in sem zdaj kot cunja, ko vem koliko dela naju čaka z dr. B. Zdajle grem še naredit zapisnik in počivat , ja .
Tuki sem :)) Hej, držim pesti zate jutri !!!!!!!!!! Ko končaš uspešno seveda, pridi k nama ordinacijo na terapijo. Prvi pregled brezplačno, zate :))))))))))))
he še ne..priznam da sem skor s stola padla,ko sem odprla popoldan ta forum..Bemti…sploh se nisem vedla kam vpisat pod koga podpisat..pa sme se kar mal stisnila v kot! Tko..