Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KUMOVI

KUMOVI

Že nekaj časa lahko gledamo hrvaško nanizanko Botri. Zanimivo dogajanje, situacijska komika, včasih že nekoliko pretiravanja v dogodkih, vendar je lepa nanizanka zlasti zaradi zelo dobrih igralcev.

Vedno bolj se mi dozdeva, da sta Anđela in Vedrana ena in ista igralka.

Ali kdo ve, kdo igra Vedrano, če se motim.

Ne gledam cefurskih nanizank. Tako, da nimam pojma o čem govoriš.

Barbara Vicković igra Anđelo Akrap, Milico igra Petra Kralj, njena sestra Vedrana pa nikoli ni navedena.

To je ena boljših nanizank za tiste, ki v zgodnjem večeru nimamo kaj početi.

Kdor zna pač zna 👍

Milan Štrljič je dober igralec, ki mu take vloge kot je Stipan ležijo in so mu pisane na kožo.

Jagoda Kumrič igra Vedranu

Odgovor na objavo uporabnika
Fifi374, 28.03.2023 ob 15:40

Ne gledam cefurskih nanizank. Tako, da nimam pojma o čem govoriš.

I ti si sad kao pametan? Jedi govna retardu!

isti igralki 🤣🤣🤣🤣.

Vedrano igra Jagoda Kumrić

Gledam, se strinjam, da je nadaljevanka lepa, v njej so tudi življenske resnica, pa pustimo to, ampak me zanima, če sta Aljoša in Zlatan od Marjane, brata, od istega očeta-Aljoša ali je res odšel Zlatanov oče v Argentino, kamor bo odšla tudi Mirjana.

Odkar ne gledam več TV Slo, redno spremljam Botre. Se narežim do amena. Igralci so res super vsi po vrsti. Hrvati res znajo narediti všečne serije in sploh vse oddaje.

Vedrana je v realnem življenju partnerica od Zlatana.

No, ali bosta Janko Gotovac  in Zlatan Bogdan, sinova od istega očeta, torej Aljoše Gotovac.

Zlatanova mama Mirjana to zanika, pravi, da je Zlatanov oče v Argentini, kamor bo odšla tudi sama.

Kaj pa DNK.

Ha, ha, tokrat sem se pa res nasmejala. Oče od Zlatana je vsemogoči mestni veljak Vinko.

Še sam težko verjame, ker je bil z Mirjano le enkrat in je prepričan, da ima le dve hčeri. Ampak enkrat ni nobenkrat.

Niti v sanjah si nisem tega predstavljala, saj ga njegova žena Jadranka naravnost obožuje in pravi, da pred njo ni imel nobene resne zveze.

Le kako bo reagirala, ko bo zvedela.

Napišite, če že veste.

Janko in Luca pa kujeta zaroto eden proti drugemu. Če že piše nekdo zgraj, da bo Vedrana ostala z Zlatanom, ali potem ostaneta Luce in Janko skupaj.

Naše kulturno področje se kaže v tem da vrtijo turške in čefurske nadaljevanke. Ni čudno da nas Zahodna Evropa gleda kot zarukan Balkan.

Te serije ne gledam. Sem v začetku precej zamudila. Potem sem parkrat gledala. Nekako mi ne leže. Igralco so sami res dobri.

Vsebine so včasih tudi vprašljive, če je to mogoče ali ne, vendar mehkoba govorice, mimika, skratka igra igralcev je fenomenalna zaa gladat in poslušat.

Petka.

Nekaj epizod Botrov sem zamudila. Kdo je ta Danica s pelc plaščem? Kakšno povezavo ima s Stipanom in kakšno s Stjepanom?

Najslabša igralka igra Luce . Škoda.

Ostali so spontani, ona prisiljeno vse.

Škoda, da nismo uvozili serije Blago nama oz. Blagor nam, tisto je ful smešno.

eno vprašanje, 23.04.2023 ob 14:41

Nekaj epizod Botrov sem zamudila. Kdo je ta Danica s pelc plaščem? Kakšno povezavo ima s Stipanom in kakšno s Stjepanom?

Danica je Stjepanova žena. Stipan je bil s Stjepanom v bolnici, Stjepan je umrl in Stipan je pobral njegovo identiteto, češ, da je umrl on.

Ob obisku Danice mu je ta dala plašč. Ivka je zašila ves Stipanov denar v podlogo plašča, plašč pa podarila Lari. Danica ga je prišla iskat in hočeš, nočeš dobila v njem tudi denar.

Upam, da Jadranka ne bo odšla v Bosno, kamor jo vabijo starši in se spentlala z mladostno ljubeznijo Ibrom, ki je še sedaj fraj.

Matija in Pere pa tudi ne vem, kako bodo sprejele Zlatana za brata.

Zapletena situacija, nepredvideno.

Stipanov vnuk, 23.04.2023 ob 10:51

Ha, ha, tokrat sem se pa res nasmejala. Oče od Zlatana je vsemogoči mestni veljak Vinko.

Še sam težko verjame, ker je bil z Mirjano le enkrat in je prepričan, da ima le dve hčeri. Ampak enkrat ni nobenkrat.

Niti v sanjah si nisem tega predstavljala, saj ga njegova žena Jadranka naravnost obožuje in pravi, da pred njo ni imel nobene resne zveze.

Le kako bo reagirala, ko bo zvedela.

Napišite, če že veste.

Vinko pa brez besed.

Stipanov denar, 23.04.2023 ob 17:30

Danica je Stjepanova žena. Stipan je bil s Stjepanom v bolnici, Stjepan je umrl in Stipan je pobral njegovo identiteto, češ, da je umrl on.

Ob obisku Danice mu je ta dala plašč. Ivka je zašila ves Stipanov denar v podlogo plašča, plašč pa podarila Lari. Danica ga je prišla iskat in hočeš, nočeš dobila v njem tudi denar.

@Stipanov denar: o, hvala ta prijazno razlago!

I, too, was one of the viewers. Because it’s so incredible, I can’t help but give it a perfect score of 10 out of 10 mini crossword

New Report

Close