kupila bi drsalke
Mi dva z možem sva si jih kupila drsalke v Intersportu Techno ali nekaj podobnega. So ful dobre in lepo držijo na nogi. Sva pa tudi midva nova letos. Najprej je tamala šla na led s prijatelji sedaj pa še midva. Prej sva si jih sposojala v Tivoliju pa ni primerjave sedaj ko imava svoje. Noge sploh ne bolijo. Bilo so pa 59 E vsake in sva imela še 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta. Tamali jih je dobila pa od prijateljev so pa te za premikat velikost.
http://www.intersport.si/zima0809/flipAlbum/
Evo upam da ti bo dalo na tej strani katalog če ne pa prelistaj na strani 78,79.
Vžemi si pa na klipsne ne na vezalke. Vsaj tako so nam svetovali prijatelji, če ne znaš je bolj sigurna noga v tisith na klipsne.
Pred dnevi sem kupila Roces nove drsalke v Hervisu. Stanejo 59€, imela sem nek popust in na koncu plačala 45€. Zelo zadovoljna sem z njimi. So usnjene, bele, že nabrušene. Nogi se lepo prilegajo, gleženj dobro fiksiran, mehke, udobne, tople… Zelo, zelo zadovoljna. Če bi to imela prej na nogah, ne bi nikoli kupovala starih, rabljenih!
prosim če me kontaktirate na mail
bi jih kupila, in če mi lahko pošljete kako slikco