Kupila sem BMW, zdaj pa nimam za vzdrževanje
žal mi je za bmw, 28.07.2021 ob 17:37
Prekleta banda prodajalska, človek si kupi sanjski avto, pa mu nihče ne pove, kako dragi so servisi in vzdrževanje. Najraje bi vse skupaj prodala in si kupila eno dačijo!
Jaz imam Renault pa nimam večjih stroškov kokr redni servisi. Bremze in gume kar pa pri vsakemu moraš. Pa je avto star 10 let.
Zakaj pa so zdaj drugi krivi, če se ti prvotno ne pozanimaš o osnovnih stvareh?
Jaz ko kupujem avto, se odločim za takšnega, ki mi je všeč po obliki, ima malo potrošnjo, poceni rezervne dele, sem ga sposobna vzdrževat in da vem, da se takšni modeli malo kvarijo oz. to zadnje je bolj tak jack pot, ker lahko naletiš na takšnega, ki se kvari v eno. Na srečo imam takšno službo, da sem kar veliko povezana z voznim parkom in se že iz tega vidika odločam za tiste znamke za katere vem, da jih imamo poredko na servisu. Če pa ne bi imela te zadnje možnosti, pa bi malo pobrskala po forumih za določeno znamko in poizvedovala kako so kaj lastniki zadovoljni. Po takšnem načinu izbire se do zdaj še nikoli nisem naplahtala, pa mi je avto služil tudi do polnoletnosti brez vsakega problema. Seveda pa nikoli ne izpustim rednih servisev in osnovnega vzdrževanja.
Dillara, 28.07.2021 ob 18:04
Z Dacio je se Romune sram se vozit. BMW, Audi, Mercedes je avto na nivoju, nov ali star. Najboljsi je crn. Si predstavljate rumenga mercedesa, zelenega bmw ja ?
Sanjaj. Dacia je najbolj prosperajoča znamka v Evropi. Uspešna na zahodu. Price performance. Namenjena revnemu trgu, uspešna na bogatem trgu ker je to zanesljivo vozilo, ki ima nizke stroške vzdrževanja in visoko zanesljivost. Seveda je jasno da pristaši holcvagna in podobnih drvarnic lapajo v 3 krasne ko na vzporednih testih Dacie zmagujejo. Sporoči kateri holcvagen oz. derivat ima za 9 jurjev full led žaromete?
Sosed je imel BMW X5. Ko je videl račune popravil, na srečo še v garanciji mu je kar slabo postalo. Se ga je znebil v pol leta.
Je pa tako, da BMW lastniki popravljajo pri lokalnem šraufarju samo tisto kar je nujno. Ostalo pustijo, ker je predrago. Na youtube imate kar nekaj poznavalcev in ljubiteljev BMW avtomobilov, ki odkrito povedo da je BMW klump kjer se iz prejšnjega modela na novem modelu pojavljajo enake napake. Verjetno namenoma, da imajo servisi zagotovljen posel in prodajo delov. Ni druge razlage zakaj ne bi odpravili napake pri novem modelu, ki so bile odkrite na prejšnjem modelu.
Bobu bob, 28.07.2021 ob 18:23
Nisi edina, jih poznam precej z BMW, Audi… To se stalno nekaj šraufa in plačuje. Sodelavka je šla z BMW petice na Hyundai. Je zadovoljna in rabi vozit vsake tri mesece cenejšemu lokalnemu BMW šraufarju.
Osebno me zanima Hyundai…pa tudi Dacio bi poskusil kakšnega Sanderota ali Dusterja.
Ko si imel toliko Nemcev, govoriš bedarije, imam že petega Audija, pa mi lahko priprlješ novih 10 kij ne menjam