Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kupila sem BMW, zdaj pa nimam za vzdrževanje

Kupila sem BMW, zdaj pa nimam za vzdrževanje

Kod nas se kaze. Pas i avto mora da bude nemacki.

Sem imela Citroena 5 turerja, 5 let starega. Delala mi je brez kakršnihkoli težav še 5 let. Prva liga, voznja udobna,1000  km prevoziš, kot bi šel na pivo k sosedu.

Sin ima Hundaya Getza letnih 2002, še kar vozi, ravnokar prišel z morja. V bistvu je strošek le registracija in tehnični.

Malenkost so dražje storitve pri BMW kot pri “povprečnih” znamkah ampak to je logično, ker se računajo  storitve glede na ceno novega vozila.

Odgovor na objavo uporabnika
Kolega ki popravlja BMWje, 28.07.2021 ob 17:44

Jap. Kolega popravlja samo BMWje. Je malo cenejši od drugih in vsi škrtuhi (to pa jih je večina, ker so vsi preveč zinili), vozijo k njemu. Se je pohvalil, da potegne po 2 jurja na DAN! Bedaki ste tisti, ki kupujete te Wagne. Star ali nov, servis za BMW košta približno enako.

Ja to je to. Vsak dober ali celo zadosten rine na gimnazijo in na fakulteto, primanjkuje pa poklicev kot so mehaniki, vodovodarji, krovci, elektrotehniki in podobno. In potem če so vsaj malo delovni si skoraj v enem letu zaslužijo za stanovanje ali hišo…

Ni prodajalec kriv. Njegovo delo je PRODAJA. Verjetno tudi dobi % od prodaje. Tvoje delo je da se pozanimaš kaj kupuješ. Če ti logika ni povedala, da to ni ugoden avto ……………… žal. Prodaj in kupi kaj cenejšega.

Ja kaj pa pricakujes.. Bmw je škart roba in je samo za kurčit se… Mas bmwja pa nimas za kruh… Kje je logika… Drugace se pa pozanimaj drugic pri kom kateri avto se najbolj odnese za vzdrzevanje ce nisi miljonar… Gluparija druge ni

Dapo, 08.08.2021 ob 15:38

Ja kaj pa pricakujes.. Bmw je škart roba in je samo za kurčit se… Mas bmwja pa nimas za kruh… Kje je logika… Drugace se pa pozanimaj drugic pri kom kateri avto se najbolj odnese za vzdrzevanje ce nisi miljonar… Gluparija druge ni

Razmišljanje socialca. Luzerja. Imaš BMW in nimaš za kruh.

Si pa res glupača !!!! Kdo pa ti, za kakeršnokoli stvar ki jo kupiš, pove, koliko stanejo servisi, rezervni deli in dodatna oprema.

Sam vozim BMW-je že 30 let, pa nimam nobenih težav.

Motor japanski, a žena od komšije🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

To je bil odgovor za Hadzijo…🤣

žal mi je za bmw, 28.07.2021 ob 17:37

Prekleta banda prodajalska, človek si kupi sanjski avto, pa mu nihče ne pove, kako dragi so servisi in vzdrževanje. Najraje bi vse skupaj prodala in si kupila eno dačijo!

Reeès….a nima BMW 5 let brezplacne servise?……mislim…ti se se naprej vozi z dacio(vozim toyoto in je ne zamenjam) …BMW….pa pusti……za odrasle

Ce sam delas servis na eni od teh dveh omenjenih znamk te pride okoli 150eurou..servis bi lahko vsak sam naredil (pri ženah bi ga lahko naredil mož, če mislijo da same nebi zmogle)..sam sem se naucil naresti servis..potrebujes 1.5 ure casa in nekaj novih delov..

Pred kratkim sem delal servis na bmwju 2.5 motor..( 9l olja, oljni filter, filter goriva, dva kabinska filtra, filter zraka vse skupaj nekje okoli 150e…stem da sem kupil zelo kvalitetno olje Castrol..

Dam 2 jurja zanga ti pa si nabav kolo

Ce si ga ti ne mores privoscit to ni nas problem😂😂😂

Sem 10 let uporabnik honde civic in nisem delal še nobenega servisa razen olja in filtrov. Ne hrepenim po nemškem avto.

lp

Že pred časom so korejci (Hyundai predvsem, KIA je tako ali tako ratala samo znamka firme Hyundai) pogruntali, da morajo za uspešno lastno poslovanje narediti avto, ki se po določenem času pokvari in je za staro šaro. To so v Nemčiji zguntal malo pozno, tako da avtomobili po letu 2008 imajo vsi vgrajeno kvarjenje. Ne glede na znamko, model,itd. Večja kot je percepcija znamke (BMW, MERCEDES, AUDI,…) višji so stroški vzdrževanja. Bravo punca, sanjski avto je za na sliko, ne za imet. Jaz vozim 2007 caddy-ja – zelo zelo zadovoljen!! Aja 1,9TDI, stara preizkušena mašina.

Sem imel tri KIE, za zadnjo Magentisa ti povem,da so cene rezervnih delov v rangu Mercedesa S klase.

No, ti pa si ravno tako na nivoju razmišljanja, kot povprečen dedc. Bi imel super lepotico… obenem pa čim nižje stroške “vzdrževanja”. :-)))

Ko berem kaj vi ljudje pisetw ne vem ali bi se jokal ali bi se smejal.  Bom cisto kratek, tisti kateri imajo denar za vozilo visjega cenovnega razreda, to je vozilo 75.000+ , se mu gladko malo jebe ali bo servis 100€ ali pa 2000 eurov. Pa brez

zamere

Odkar imam BMW imam 24/7 trdega

Tomaz202, 10.08.2021 ob 15:51

Ko berem kaj vi ljudje pisetw ne vem ali bi se jokal ali bi se smejal.  Bom cisto kratek, tisti kateri imajo denar za vozilo visjega cenovnega razreda, to je vozilo 75.000+ , se mu gladko malo jebe ali bo servis 100€ ali pa 2000 eurov. Pa brez

zamere

Res je. Sam služim mesečno med 3k d0 10k eur, pa mi na misel ne pride kupiti BMW-ja ( rabim velik avto, ker imam veliko družino ) recimo X5, X6 kljub temu, da so mi všeč. Kupil sem si novega francoza raje.

Skratka, da bi vozil X5/X6 bi moral služiti mesečno okoli 20k eur. Kupiš novega, greš na uradni servis, plačaš kolikor pač je in se niti ne sekiraš.

Najhuje je, če ti je avto breme. Pred leti sem služil cca. 1k eur/mesec in vozil 18 let starega japonca. Pa nikoli jamral:))

Tajanstveni decko, 28.07.2021 ob 22:54

Bodi srecna, da ga nisi razbila kot ga je Nives Cenzijus.

Nives Cenzijus. Guglam a ne najdem

Kia 400k trenutno, nobenega večjega problema…kolega, ki se je delal norca ima Mercedesa… Vsaj 5x me je klical, ker se mu je pokvaril v nekaj letih…

rok-1, 28.07.2021 ob 19:16

Hočete dober športni avto?

Tale je kar blizu – pa niti hudo drag ni:

https://www.kia.si/stinger/specifikacije

Neuporaben! Avto z vec kot 4,4 m dolžine ni praktičen. Nikjer ga ne moreš paekirat.

Kdo spet, 11.08.2021 ob 20:46

Neuporaben! Avto z vec kot 4,4 m dolžine ni praktičen. Nikjer ga ne moreš paekirat.

uhh point športnih avtov nikoli ni bila praktičnost..

New Report

Close