Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kupila sem BMW, zdaj pa nimam za vzdrževanje

Kupila sem BMW, zdaj pa nimam za vzdrževanje

sama bi se morala pozanimati. prodajalci niso krivi če ti nimaš pameti! zgleda da res drži da vsi ki kupijo bmw so butasti!

Odgovor na objavo uporabnika
pametna ženska, 12.08.2021 ob 15:56

sama bi se morala pozanimati. prodajalci niso krivi če ti nimaš pameti! zgleda da res drži da vsi ki kupijo bmw so butasti!

Raje butast, kot tako polpismen kot ti.

Dillara, 28.07.2021 ob 18:04

Z Dacio je se Romune sram se vozit.  BMW, Audi, Mercedes  je avto na nivoju, nov ali star.  Najboljsi je crn.   Si predstavljate rumenga mercedesa, zelenega bmw ja ?

Um … huh? V nemčiji imajo večja mesta mestni taksiji vsi rumenkaste barve mercedeze …

Ne govorit, da tega nisi vedela.

Vse za ala status 😂🤣😂🙃☺☺☺

Če nisi teh naštetih vozil vozil, ne govori bedarij. Sistem baba čula- baba rekla

žal mi je za bmw, 28.07.2021 ob 17:37

Prekleta banda prodajalska, človek si kupi sanjski avto, pa mu nihče ne pove, kako dragi so servisi in vzdrževanje. Najraje bi vse skupaj prodala in si kupila eno dačijo!

Kolk si omejena res sploh nimam kaj drugega rečt. Več, kot plačaš za osnovno dobrino, višje je potem tudi vzdrževanje. Zanesljivost velikokrat ni popolnoma nič povezana s tem, koliko plačaš za avto ampak kako ga vzdržuješ, tako da je boljše s Citroenom kot z BMW, Mercedez, VW…..

Pri BMW je servis prvih 5 let zastonj, placas samo potrosni material. Mene servis stane dobrih 100eur.

Kolega ki popravlja BMWje, 28.07.2021 ob 17:44

Jap. Kolega popravlja samo BMWje. Je malo cenejši od drugih in vsi škrtuhi (to pa jih je večina, ker so vsi preveč zinili), vozijo k njemu. Se je pohvalil, da potegne po 2 jurja na DAN! Bedaki ste tisti, ki kupujete te Wagne. Star ali nov, servis za BMW košta približno enako.

TO pa ni glih res!

Tisti starejši ki nimajo elektronike skoraj nič je popravilo zelo poceni..pri modernih pa je pač malo težava

kura

Bolje Nemec na avtovleki kot Romun na izletu?

Za odpis, 28.07.2021 ob 17:54

To ni več nemški avto, temveč je turški. Izdelujejo jih namreč v turčiji, kvaliteta je temu primerna.

A ti sploh ves kje vse po svetu jih delajo?

Nakladaš brezveze

Anwj145, 16.08.2022 ob 08:08

Pri BMW je servis prvih 5 let zastonj, placas samo potrosni material. Mene servis stane dobrih 100eur.

Prvih 5 let je servis zastonj, vključno s potrošnim materialom.

Francozi imajo stolp, da gledajo kako Nemci avte delajo …..

Jah nemce lahk šimfajo tisti ko jih niso in ne bodo nikoli vozili.

Pa če kupiš najcenejši avto take znamke kar ga najdeš je verjetno res šrot .

Drugače pa pri naši bajti nikol ni blo druga v garaži ko švaba in nikol večjega felerja…redn servis pa gasa.

Aja pa nismo bogatuni vorker klasa. Ko znamo velik stvari tudi sami nardit.

Je pa res da korejci in japonci tud obvladajo avto industrijo tak da dans ni več slabega avta. Velik odvisno od tega na kaj naletiß.

Sedis na zlatu, ponucaj ga…

Zakaj so raje nisi omislila jahte 😉

Kaj pa kupuješ rabljeno? Stara gara je pa res za Lj kvazinemaniče wannabe uspešneže.

Imaš pri BMW 2 letno osnovno garancijo, lahko pa doplačaš repair inclusive pa je 5 let mir. Po petih letih pa tako ali tako menjaš za nov model saj večin naredi facelift vozila na 4 leta, nov model pa na 7 let. Tako delam sam pa še marsikdo.

BMW jajca od 2000 naprej, ko se kaj pokvari(in se definitivno bo) te kosta vsak plasticen delcek premozenje. Avto sam se za capce pa pavijane, za na leasing.

Nič novega.   Strošek vzdrževanja in uporabe je nekje 15% od vrednosti vozila na leto. Pri dragih avtomobilih nekaj manj procentov, je pa zato osnova malce večja 🙂

Mel nekaj Nemcev. Ni bilo nekih problemov, so pa karjola od avta v primerjavi z Japonci ali Korejci.  Za isti denar se lahko katerikoli Nemec samo pokloni rižekom.

yram, 06.08.2021 ob 11:28

Mercedes je zakon. Bmw ne bi hotla, ce mi ga zastonj dajo. :))

Mesarka!

Mam BMW že 6 let pa he vsr np. Moj prijatelj 2. On 1ko,žena 3ko pa tut vse ok.  Če pa kupite avto s 500k, zbitimi na 200k… pol se pa ne čudit.

Mal ste prevec pametni, danes res ne velja vec audi bmw mercedes da je to nemska kvaliteta. Ampak to zato ker se v skopuski sloveniji kjer bi se vsi kurcili kupuje vecinoma majhne prostornine motorjev ki so smeti samo da je nemski znakec spredaj. Pravi nemc je 3.0 ali več po moznosti avtomatik z usnjem v notranjosti (ob pravi negi je tak avto sposoben ogromno kilometrov brez problemov), naslednja stvar je da so stvari za juzne trg nizje kvalitete. In ja seveda tak avto je treba vzdrzevat in to stane se posebej ce imas dve levi roki in neznas narediti nic sam! Ko se pa tak avto pravilno vzdrzuje in vozi je to poezija na kolesih. In naslednje kar je bilo omenjeno da so japonci bog in batina…toyota v svoje avte vgrajuje veliko paleto bmw jevih agregatov (verjetno ne zato ker bi bili smeti ane)

New Report

Close