Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kupila sem plastični prt za na mizo

Kupila sem plastični prt za na mizo

Naveličala sem se prtov iz blaga. Stalno so bili umazani, polni drobtin in pack, pomečkani in povaljani. Če hočeš imeti res lepo mizo, moraš prt zamenjati, ga oprati in tudi zlikati in to vsak dan! To pa se mi ne ljubi.

Kupila sem lep plastični prt, z nežnimi rožami, ki prav lepo polepšajo prostor. Po obroku mizo samo obrišem in vse zgleda čisto in urejeno.

Vem pa, da nekateri imate velik odpor proti takim prtom.

Mi uporabljamo te prte. Mismo zadovoljni, za druge me ne briga.

Prav lepi in praktični so.

Men grejo tud na živce – mal so passe.

Ampak so uporabni. Ko otroc zrastejo, bom dal šipo na mizo, za zdaj imam pa odrezan yachting umetno usnje kao prt. Da je poleg održavanja, še malo mehak je (debelina) in prestreže del otroških udarcev in poizkusov. Da se spofi plata ohrani, ki je hohglanc lakirana furnirana…

Ker kaj ti bo lepa miza, če je prt čez….zdej za silo ja, pol.pa ne več.

Moderne mize so brez leta. Morda kakšen tekač, to je to.

Jaz sploh nimam prta. Zelo so mi všeč mize iz pravega lesa, tam prta sploh ne rabiš. Po kosilu mizo pobrišeš in je.

Plastičnega prta ne bi imela nikoli. Smo ga imeli, ja, v kempu, pa na vikendu tudi.

Moja miza je lepa, prta ne rabi. Po sredi imam tekač. ob prazikih pa dam gor prt.

Je prakticno, lepo pa ne. Tud mi smo tako imeli. Za goste ali boljse priloznosti, pa se probamo potrudit s pravim prtom. Zmeraj ne rata.

nimam teh problemov, ker nimam mize.

Nimamo prav plastičnega, ampak tistega rahlo povoščenega. Izgleda kot pravi. Čiščenje je mimogrede. Za posebne priložnosti dam lep prt .Vedno bolj razmišljam o lepi in kakovostni leseni mizi. Je kar draga.

V Lesnini se dobijo plastični tekstilni prti na metre, so kot pravi prt, se lahko perejo, likajo in se hitro sušijo ter na mizi se samo poravna. Sicer so malenkost dražji so pa lepi in praktični, še posebaj kjer so otroci, da lahko barvajo s flomastri itd, ker se madeži kar dobro sperejo. Mi smo zelo zadovoljni in imamo takšen prt kar nekaj let.

Smo edini ki ne uporabljamo prta? Men je to nehigienično.

New Report

Close