kupila sem vaginalne kroglice…
ja in jih vstavila. Glede na priporočila, sem vzela silikonske, tiste malo dražje, jih torej vstavila in pričakovala, da bom bolj čutila vibracije. Pa jih ne. :((( Delam kaj narobe?
Torej kje ste punce, da mi svetujete??? IN še to: brala sem, da povečajo užitke obema MED odnosom. Please povejte mi!
Tudi jaz nimam nekih juhuhu užitkov med nošenjem. Morda je res bilo malo bolj prijetno med vožnjo z avtobusom, drugače pa sploh ne vem da jih nosim. Med sexsom je pa prijetno samo moreš bit previden in pač ne vedno uprabljat, za tu in tam.
LP
‚Halo!!! a mi lahko poveste, kaj so to za ene kugle???Ker nimam pojma, kolk so velike, pa za kaj se sploh uporabljajo???
Jaz jih imam tudi, pa so mi podn. Čutim nič, ne vem a so premajhne, pa še tak hrup zganjajo, da se sliši. Sila neprijetno.
Tudi jaz sem jih kupila in ko jih dam notri ni nobenega posebnega občutka in kot pravi Katja, samo ropotajo, tako da ne vem zakaj jih nekatere tako hvalijo.Sem pa kupila tudi take obročke,silikonske, ki si jih da moški na konec penisa in imajo take izraske ven te obročki in je ful dober občutek, ko sexava..te obročki so drugače za podaljšanje orgazma pri moškemu,ampak je to le lari fari.:)
jaz sem enkrat že pisal o JAPONSKIH KROGLICAH, ki se dobijo v sex shopih….dejansko so fantastične, če so dobre kroglice….kroglice morajo imeti v središču zalito živo srebro (ni nevarno, ker je zalito)…živo srebro je težko in zaradi premikanja povzroča treslaje….to žensko kar naprej vzburja, tako da ima na obrazu ves čas nek prijetno-odsoten nasmešek….po drugi strani pa teža živega srebra kroglice “potiska” proti izhodu in ženska je primorana s pomočjo mišic preprečiti izpad kroglic in tako “trenira”…..japonske gejše jih seveda uporabljajo in so zelo, zelo strenirane, tako da s svojimi vaginalnimi mišicami delajo “čudeže”…med penetracijo ti tiča lahko božajo (z vaginalnimi mišicami seveda) lahko ga stiskajo zelo močno , lahko pa zelo nežno, kakor hočejo (odviso od debeline tiča)in zato so bile gejše zelo iskane…..no, to lahko storijo tudi vaše žene, samo nekaj časa traja, da se ženska “utrdi”…med utrjevanjem pa seveda uživa, saj ves čas nosi kroglice v službi in doma in seveda na cesti….malo opazujte obraze žensk ki hodijo po ulici….če vidite kakšno s čudnim nasmeškom, ki se vsake toliko časa zazre v oblake in na rahlo zavzdihne,pogleda v tla, kot bi ji bilo malce nerodno, zopet zravna pogled predse in se zopet rahlo nasmehne….takšna skoraj gotovo “nosi” kroglice in srečen njen dragi ko se srečata, saj komaj čaka da ga faše….vem, da nekatere niti ne zdržijo do doma in se ustavijo v kakšnem WC-ju, da si jo malo zdrgnejo…..;-))…………..
Dej no stari, ne nakladej tolk, peeshuka ej!!
Ti jože si pa pravi kreten.
Če bi to bilo res? Mogoče pri gejšah – ne pa pri slovenskah.
ti pa si psiho:)
ja sej res, mislm maš prou.Pr slovenkah je to res problem ja,sj ja.Bo že držal, če ti tko rtečš.A je pol kj čudnga, da moški hodjo mal ke okol drugih bab, če so pa slovečike tko mrzle, ejjjjjjjj
Zakaj pa Jožeta napadate?
Sama sicer nimam kroglic, ampak njegovo pisanje mi je prav posrečeno, sej je humorno napisal tole kroglično dogodivščino, ne smete čisto dobeseno jemat.
Želim si le, da je zares dajejo vsaj približno toliko užitka :))
p.s.
Zadnjič ste pa debatirale, kolk so fine in fajn…
Sej so, ampak samo pri sex, če jih nosiš vstavljene v nožnivi je brez veze pa še ropota, kot so rekle druge.
Ah, dajte no, Jože je čisto korektno napisal!
mene pa nekaj zanima. Jih uporabljate pri sexu. Ja kam pa stlačite vse to? Kuglice, pa še tip. Si ne znam predstavljat.
Z občutkom se da oboje pospravit v skrivnostne votline:)
Aja pa še to, ružijo pa tistim ki uporabljajo kroglice iz trde plastike drugače pa se to šklopotanje sploh ne sliši. Če kupiš malo dražje se zagotovo ne sliši!
No, no, saj je Jože res luštno napisal, za probat je kajne, damice??
Kaj ste tle same stare mame in nori deci? Kaj vse si vtikate v … in kje je finta, da si vzburjen na cesti, v trgovini, v službi …?
Hja, sex shop pa je predvsem luknja za naivne in inpotentne …
Ti boš šla pa med nune, al kaj?
NORMALNO pa je vmes. Ne nune, ne sex shop.
Ja, si že stara – slabo vidiš slabo bereš. Raje imam živo stvar kot pa silikon ali plastiko. Hja, nimam težav z vzburjanjem, s sexsom … zato ne rabim dodatkov.
Ti, če si tok mlada, sploh to še ne bi smela delat. He, he.
Jaz tudi velikokrat gledam oblake in se smehljam, če mislim na kaj lepega. Pa še nimam takih kroglic. Jih pa nameravam preizkusiti, predvsem zato, da streniram mišice, ki so bile poškodovane po porodu. Jejhata, kako bo šele potem, saj bom kar hodila po oblakih 🙂
Drugače se pa strinjam, da je naravno urjenje (moški – ženska) najbojše, samo kaj, ko to ne moremo početi kar naprej in kjerkoli.
Ok, nič konkretnega niste povedali. Prav. Bom pa poročala kako je med seksom. Moj pride jutri domov. Jupiiiii….
Mogoče sem pričakovala preveč. Saj nekako sem bila tisto uro že malenkost vzburjena. Ropotajo pa ne. No mogoče čisto majčkeno. Saj sem rekla, da nočem najcenejših in plastičnih. Tu ste debatirali o silikonskih, zato sem pač take vzela.
No, men tud ni fora iti z njimi na šiht pa se bedasto šefu režat v fris :)))
Zanima me, kako hodite lulat s temi kroglicami? Meni je sila neprijetno, imam občutek, da lulanje ne gre ven tako lahko kot sicer, zato jih nosim samo kratek čas. Sedaj pa jih sploh ne uporabljam, ker sem noseča.
Kako je z uporabo med nosečnostjo? Bojim se namreč, da bi not zanesla kakšne bakterije oz. kaj pa vem…
Mislim, da je to samo izgovor.
Veste kaj. Zakaj se malo ne znajdete?? Jst sem jih tud mela v tamali pa nč ne čutim. pol sem jih pa v ritko dala pa je blo boljš, saj mi masira tud stene od moje male.
Probat ni gre
Forum je zaprt za komentiranje.