Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kupila sem vaginalne kroglice…

kupila sem vaginalne kroglice…

Kako greš pa srt, Mika?

Ričard, ti si cepec. Če bi se svojo doma kaj pogovarjal o seksu, ne bi dajal butastih pripomb. Morda bi jo kaj povprašal? Kaj in česa si želi?

Meni se zdi, da odkar sem mojemu povedala, da imam kroglice, je na mene začel gledati na drugačen način, jaz pa na njega tudi. Ja, sama sem jih kupila. In prvič sva jih uporabila kar skupaj. Seks je v jadra dobil nov veter. No, ze kar orkan.:-)

Kar se male potrebe tiče pa nimam nobenih težav. Meni se zdi, da je podobno, kot bi imela tampon. Res pa je, da moraš biti res makimalno sproščena, kar pa včasih res ni najbolj enostavno. Če nisem, tudi mene tišči in moti. In občutek imam, kot da mehurja nisem popolnoma izpraznila.

Ko berem, kaj se dogaja po slovenskih posteljah se mi zdi, da smo kup puritancev. Sanjajočih o takšnih in drugačnih dogodivščinah, na glas povedati pa si ne upamo. Me res zanima, kakšen je procent parov, ki v postelji prakticirajo kaj več kot 2 položaja. Takšnih, kjer vedno obema pride. Kjer je orgazem v resnici orgazem in ne le igra, ki naj bi zadovoljila parterja. No, mogoče se pa motim? In ce se motim se za dvome o seksulanem življenju Slovencev že v naprej opravičujem.

Priznam lahko, da se mi zdi, da je moje seksualno življenje polno. Kljub temu pa se mi zdi, da je vedno mogoče tudi izboljšanje. Pa to ne pomeni, da sem imela veliko partnerjev. Za mjo starost se celo zelooooo malo. Vedno pa sem se pogovarjala. Pogovor je bil na začetku tipajoč in obotavljiv, kasneje pa se je bilo vedno lažje pogovarjati.

En namg mladoletnici… Ko bos istega moskega gledala ob sebi v postelji nekaj let zapored te prav gotovo ne bo vec tako vzburjal, kot prve pol leta. Pa garant ti njega tudi ne. Pa ce se bosta imela se tako rada. In zato se uporabljajo takšni pripomočki. Zato, da bos svojega dedca zadovoljila sama in mu ne bo treba gledati, kaj se sprehaja naokoli in da ne bo mislil, kaj vse je zamudil.

Nina, Bravo, še posebej za = Ko bos istega moskega gledala ob sebi v postelji nekaj let zapored te prav gotovo ne bo vec tako vzburjal, kot prve pol leta. Pa garant ti njega tudi ne. Pa ce se bosta imela se tako rada. In zato se uporabljajo takšni pripomočki. Zato, da bos svojega dedca zadovoljila sama in mu ne bo treba gledati, kaj se sprehaja naokoli in da ne bo mislil, kaj vse je zamudil.

Misel sem prenesla do nekaj sodelavcev in do mojega. Vsi v en glas so bili navdušeni nad tvojo mislijo. Domišljija, energičnost, naklonjenost…to podžiga strast! Barbika, ki se samo smehlja, pa ni nič kaj privlačna. Za gledanje že, za uporabo pa ne :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close