Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kupim borovnice

Kupim borovnice

prej sem pozabila napisati.
Borovnice prodaja po 7 eurou za kilogram, v okolici Kranja.

prodam borovnice za 6,5 eur na kg..okolica mb

040850210

Prodam ameriške borovnice. Cena za kg odvisna od vročine v katerih jih nabiram. cca. 5€/kg.
interesent?

Kupim borovnice, po moznosti nabrane na Pokljuki. Jih kdo prodaja?

Drugace me pa zanimajo tudi ostale borovnice, pridem iskati na relacijo KR-LJ.

kontakt na:
yahel(afna)hitri(pika)com

Borovnice dnevno nabrane.Cena 6,50 evrov za kilogram.Večje količine po 6 evrov .
Kontakt 030-922-954.

ce se kupujete borovnice me kontaktiraje na moj gmail sem iz celja

ce ste tudi letos zainteresirani za nakup borovnic po 10 evrov kg nabrane na roke mi javite na moj gmail

Ima kdo namen letos prodajat borovnice? Sem iz Primorske, rabila bi jih pa kar nekaj kilogramov.

Pozdravljeni sem iz Bele Krajine in prodajam borovnice vsak dan sveže nabrane cena za kozarec večji je 5 EUR,NAROČILA SPREJEMAN NA TEL.ŠT/ 030-680-923

Prodam sveže nabrane borovnice. Zbiram naročila. Nabiram v okolici Celja- Kunigunda. Cena za kg je 6eu. Pišete mi lahko na mmaassyy9@gmail.com.

Prodam sveče ročno nabrane borovnice… možna dostava Novo mesto – Ljubljana

za več info kontakt: dodajgas@gmail.com

prodam sveže nabrane borovnice.( okolica slovenj gradca) 7 evrov liter. info 041315093

DOSTAVLJAM sveže borovnice po Sloveniji, največ Ljubljana in okolica, Gorenjska, Zasavje, ob večji količini, pa jih dostavimo kamorkoli. Cena za kilogram je med 8-11€ na kilogram, odvisno od količine naročil, prevoz je že vštet v ceno

KONTAKT, 031/482-670

Prodam borovnice na relaciji Radenci-MB-LJ-Bežigrad

250g=2.50€

041 730 561

Prodam borovnice domače, dostava na relaciji Radenci-MB-LJ-Bežigrad

250g=2.50€

041 730 561

prodam borovnice kolikor ih hocete na relaciji skofja loka 5evr teglc kontakt 031528292

Prodajamo dnevno sveže nabrane gozdne borovnice. Primerne za sveže sladice, kuhanje marmelade, zamrzovanje, …

Cena je 5 evrov za liter oz. 7 evrov za kilogram.

V okolici Celja pripeljemo na dom, pri naročilu večjih količin pa je možna dostava tudi v bolj oddaljene kraje.

Vse informacije na št.: 040-836-917
Email: prodajaborovnic@gmail.com

http://www.bolha.com/prehrana/hrana/gozdni-pridelki/borovnice-vsak-dan-sveze-nabrane-1293958488.html

Pozdravljeni, tukaj imate kontakt za borovnice, po 6 eur na liter. 051-723-697

New Report

Close