Najdi forum

Splash Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas kupim hokejsko opremo

kupim hokejsko opremo

Poceni kupim rabljeno hokejsko opremo za odraslo osebo (170 cm); najbolj nujne so seveda palice (dve), pa mogoče kakšni ščitniki… Kaj takega, kar je za silo še uporabno, ni pa ne vem kako drago.

Sem iz Maribora,

[email protected]

Jst mam na zalogi še:

* Hlače za IN-LINE (cca. 10.000 črne ali zelene)
* Ščitnike za noge (banšine) 7.000sit
* Komolčnike 7.000sit
* Čelada (Small z mrežico) 6.000sit

Vsa roba je NOVA nerabljena!!!!
LP

Robi

No, najbolj potrebujem palice (brez njih pač ne gre 😉
In za opremo mi ni pomembno, da je nova, ampak da je poceni…

Fora je v tem, da gre za hokej za sprostitev, kar pomeni, da ne rabim vrhunske opreme, ampak tako, ki je ni škoda. 14.000 za kolena in komolce je kar veliko (za moj žep), to je pol mesečne najemnine za moj študentski brlog… 😮

Saj ne vem, če se kaj ceneje sploh da dobit kakšno stvar? Vem, da je hokej drag šport, ampak po mojih izkušnjah igranje samo s ščitniki za rolerje ni najbolj pametno, zato razmišljam o kakšni uporabnejši zaščiti (moja prejšnja oprema je postala premajhna, pa ni denarja za novo (večjo), zato imam zdaj nekaj grdih odrgnin, bušk, prask in to res ne izgleda lepo…)

Razmisli!!!
Nove opreme se ceneje skoraj ne da dobiti, rabljena se pa ne prodaja razen za golmana.

rozi kere komolcnike mas? (znamka)

A palice kakšne imaš?

Če drugače ne, se odpovem ščitnikom, ker si takega finančnega zalogaja res ne morem privoščiti 🙁

Sherwood

Živjo!

Ful brskam po netu z namenom, da najdem nekje kakšno čelado z mrežico!

Zdej pa vidim pa ti, Rozi prodajaš čelado z mrežico! Če je še na voljo, prosim pošlji e-mail na [email protected] ali pa me pokliči na 041/350-786.
Ker zdej pojma nimam na kerem forumu sem in kako sem prišel do sem!!!

Jest bi čelado za 6000 sit vzel, pa makar da mam vse kosti plave!!!!

LP

prodam drsalke NIKE BAUER IX št.5 za 20€
in hlače BAUER 800 za 15€

[email protected]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close