Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis kupim knjigo Obala od Alexa Garlanda

kupim knjigo Obala od Alexa Garlanda

Zanimam se za knjigo Obala (The Beach) avtorja Alexa Garlanda v slovenscini oz. anglescini. Jo kdo proda? Prosim dopisite tudi ceno.

Knjige nimam, imam pa tekst v angleščini (pobran z e-mula). Pošljem, če si zainteresiran.

^ Prosim, ja. 🙂

Ampak se vseeno bi kupila tudi knjigo in se vedno sprejemam ponudbe.

Ze nekaj casa nazaj sem jo videla na eni izmed stojnic na Copovi za samo 1000 sit, ampak jo nisem kupila, ne vem zakaj. Knjige tam sigurno ni vec, tako da bi bila zelo vesela, ce bi jo kdo prodal.

Če mislim pravo, je to knjiga od dzs – format žepna knjiga? A si pogledala recimo v knjigarni dzs pri Maxiju – tam na vogalu – ne vem točno katera ulica je. Tista knjigarna je bila dobro založena s temi izdajami. Če se prav spomnim, so bile knjige iz te zbirke še precej znižane.

Jaz bi svojo zgledno ohranjeno angleško za omenjenega tisočaka z veseljem odstopil. Tega denarja se mi sicer ne zdi vredna, sem pa vesel, da misliš drugače ;–))!

leni – Verjetno mislis na knjigarno Konzorcij in to zbirko (Zepna knjiga) dobro poznam, ampak mislim, da Obale v tej zbirki zal se nisem zasledila, ampak vseeno hvala za nasvet.

magnapurga – Super! Mi das svoj email naslov, da se dogovoriva se naprej? 🙂

Ne, ne mislim Konzorcij, ampak je ena knjigarna tam, če greš od Konzorcija proti Maximarketu. Jaz parkiram naspoti parlamenta in grem proti parku Zvezda – mislim, da je Šubičeva ulica. Takoj po parkirišču je Maxi, nato pa takoj dzs.

Tudi zbirka ni ta nova Žepna knjiga, samo format je bil tak. Bile so npr. Jurski park, Firma, Frankenstein, Kongo, Jedci mrtvih in še precej naslovov (tudi Obala), vse isti format. Sem kupila precej knjig iz te serije in ravno ta dzs je imela največ izbire.

bookworm – piši mi na [email protected]
Leni misli zbirko Drzni znanilci sprememb (od DZS, kar je občasno pomenilo isto), kjer so izhajale knjige, po katerih so snemali filme, med njimi nekaj zelo zanimivih. Zaloge so ob priliki razprodajali po ugodnih cenah in morda tudi razprodali – Vprašaj v kaki knjigarni DZS, od Leni omenjena pa je imela nadstropje in nato del nadstropja posvečen razprodajam, zato je morda dober začetek.

Najlepsa HVALA obema! 🙂

New Report

Close