Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kupim kolo

kupim kolo

Nujno potrebujem žensko kolo primerno za vožnjo po ljubljani – ne sme biti preveč vredno, da mi ga ne ukradejo prvič, ko bom šla z njim kam.
Fino bi bilo, če ima vsaj nekaj prestav, pomembno pa je, da je izpraven, saj nimam časa, da bi ga popravljala.
potrebujem: blatnike, luč, po možnosti prtljažnik.

Ima mogoče kdo doma kakšno tako kolo?

Jaz se odločam za porodajo svojega, ker nameravam za naslednjo sezono kupiti nekaj bolj specialnega. Vendar pa nisem še povsem odločena, ker sem se na ta svoj citybike kar malo navezala. 🙂 In sploh, ker je za po mestu fajn. Kako se ti pa mudi z nakupom? Koliko bi odštela za kolo?

Na bolhi imaš full ponudbe.

Drugače imam pa jaz takšnega v kleti, samo ni bil vožen kakšno leto in bi ga bilo treba sprobat, če še vse dela.

za kolo bi lahko dala tam do 30, mogoče 40 evrov. na bolhi so ali ful fensi kolesa ali pa čisto stara in slaba. sem že gledala. ali pa niso iz ljubljane ali okolice.
kupila bi ga pa ta teden enkrat. tako da – fall is here, če se odločiš, povej 🙂

Prav, moram razmislit. 🙂

Kaj pa tole ?

http://www.bolha.com/oglas383269830/zensko-kolo-rapidfire-26-col-18-prestav-brezhibno

Tudi jaz prodajam kolo, dam ti ga za 40e, samo sem iz Ribnice, ne vem, kako bi bilo z dostavo. Če si interesent, ti pošljem sliko.

…kolo, hvala. ne vem, kako sem ga spregledala 🙂 sem pregledala ene 100 oglasov, pa se mi je najboljši izmuznil 🙂
ostale pa hvala za pripravljenost 🙂

New Report

Close